Poyraz Karayel - merhaba.. ''benim nefes almam için senin gülmen

Poyraz Karayel Poyraz Karayel
merhaba..
''benim nefes almam için senin gülmen lazım'' nick' iyle yorum yazan arkadaşımızın her tespitine katılıyorum.
efsane dizi poyraz karayel' e yazık ettiler.
böyle bir dizinin sezon ortasında final yapması çok acı.
ilk iki sezon çarşamba günleri bütün programlarda ilk dört arasına girerken yapılan pek çok hatalar zinciri dizinin sonunu erken getirdi.
dizinin en sevilen karekterleri diziden ayrıldı, yönetmen işi bıraktı.yönetmen ikinci sezon bitiminde ''el birliğiyle projeyi mahvettiniz '' şeklinde yorum yaparken kötü gidişe parmak basmıştı.
yeğenlerim ve çevremdeki kişiler,ben ve eşim
çarşamba günleri diziyi zevkle izlerken birden bire adeta vahşet boyutunda öldürmeler başladı.iki güzel insanın arasındaki aşk macerası birdenbire kafa kesme,adam yakma,diri diri insan gömme gibi aşırıya kaçtı.insanlar önce bunda rahatsız oldu.yapımcılar zannettiler ki dizi daha aksiyonlu olacak.ben ve çevremdeki dostlarımın çoğu bu sahneler nedeniyle çok gerildik.hele poyraz' ın 2. sezon sonu ölmesi diziden iyice kopmamıza neden oldu.3.sezon beklenildiği gibi poyraz 'ın tekrar ortaya çıkmasıyla başladı ama diziye yeni katılan oyuncular bence benimsenmedi ve pek sevilmedi.yönetmen çekimi kötü,konu sürükleyici değil.birde nevra'nın hem eşini hem de oğlunu öldürmesi işin tadını iyice kaçırdı.
kısacası yazık oldu.
böyle bir dizi güzel bir yönetmenin elinde iyi bir senaryo grubunun çalışması kadronun takviyesile pekala 3. sezonu haziran ayı sonuna kadar götürebilirdi.yazık çok yazık oldu.
a.tanyolaç

Oy Ver

6.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.