Paramparça - ayse den sonunda kurtulduk,umarim senarist sözünden caymaz ve

Paramparça Paramparça
ayse den sonunda kurtulduk,umarim senarist sözünden caymaz ve cihana baska bir kadin yazmaz. nasil olsa erkan petekkayanin anlasabilecegi dizi oyuncusu henüz anasindan dogmadi;) erkan bu kafayla bir daha zor iş bulur. yeni sezonda olacaklar ve olmasini istediklerimle baslayayim. birkere rahmi de haysiyet seref varsa bir kursun da kafasina sıkar umarim. oyuncunun diziden cikacagi belli gibi,ayse yi kaza da olsa sonucta öldürdü. maide cihana artik eskisinden daha cok kinlenecek,korkun artik cadaloz maide den. eminim ki dilara ve harunu ayirmak icinde elinden geleni yapacak.
hazalin pskopat oldugunu hepimiz biliyorduk,ben bir insanin canini almasini hep bekledim durdum,cünkü kizda malesef o potansiyel var. yeni sezonda ona da bir tahmin emrah sucu üstlenecek.

sezon finali bölümü gayet heyecanliydi. cihani hic sevmem ama adama acimadanda edemiyorum. cocuklardan yana hic şansı yok zavallimin. bir cansu akli basindaydi oda gitti mafya denizle nikahlandi. denizi ise artik taniyamiyorum,adam öyle bir karekter degistirdi ki,gitti o sakin centilmen adam geldi belinde silah,zorbalik yapan korumalarla gezen biri. aşk ın gözü kör diyorlar ya cansuda kör olmus durumda. ben evliliklerinin uzun ömürlü olacagini sanmiyorum.
cihan hazala da bir zamanlar odasindan cikma yasagi koymustu ama hazal in elinden telefon,tablet dis dünya ile baglantisinida elinden almisti. ama cansuya odasan cikms yasagi verdiginde kizina olan sevgisi o kadar büyük ki cansunun telefonunu elinden almiyor. buda herzaman ki gibi gösteriyor evlat ayirimini. ne dilara ne cihan asla hazali kabullenmediler,sonunda kiz sevgisizlik ve ilgisizlikten katilde oldu. merak ettim deniz cansunun nüfüs kagidini nasil buldu ve nikah günü aldi?

bölümün yildizi ozan di,kedi olali bir fare tuttu;) candana attigi kaziga bayildim,eline saglik ozan.
aysenin biyolojik annesine acidim biraz tam annesi oldugunu itiraf etti ama ana kiz olarak birbirlerine sarilamadan ayrildi kizi. artik bu kadin maide nin cihandan intikam alabilmek icin sag kolu olur. yeni sezonda ikisinden de kötülük bekliyorum tabii üzüntüden ölmemislerse... son olarak sezon finali yerine final olsaydi,tadinda bitirmek en dogrusu.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.