Paramparça - bu diziyi sadece ozkan ve keriman icin izliyorum. daha cok gormek

Paramparça Paramparça
bu diziyi sadece ozkan ve keriman icin izliyorum. daha cok gormek istiyorum onlari. superler!!! sanki oyun degil gercek karakterlerini oynuyorlar. iste budur iyi oyuncu!!!
onceden herkes gulserenin gitmesini istiyordu, kimse sevmedi, evli adamla ask yasiyor diye, simdi birden ne olduda gulseren gulseren demeye basladiniz?? yanlis zaten basta yapilmisti. madem gulseren namuslu bir kadindi, o zaman cihandan tamamen uzak duracakti, askini sadece kendine sakliyacakti. cihan ayrildiktan sonra yaklasabilirdi. gulsereninki istemem yan cebime koy oldu. bu yuzden tutulmadi. celiskili davrandi.

dilaraya gelince tabiki her evli kadin cildirir kocasi acik acik baskasini sevdigini soylerse, ustelik bu yillardir kizi sandigi kisinin annesi olursa. dilarayi fazla elestiremiyorum, cunku yillardir kocasi kendisine kocalik yapmadi, sonra gulserenle takildi, oda dogal olarak bosandiktan sonra ilk defa kendisini seven bir adam gorunce kandi.

hazala gelince, hazal icin kolay degil, piskolojisi bozuk, cok sorunlu bir cocuk, fakat digerleri icinde cok zor bir durum. bu yuzden kimse kimseyi elestiremez. dilara, gulseren, cihan, hazal, cansu hepsi buyuk bir sok yasadi, bebeklerin karistigini duyunca. bir dusunsenizya, yillardir yavrum diye sarildiginiz sizin cocugunuz olmadigini ogreniyorsunuz, karsiniza birden yabanci bir insan cikiyor. bu oyle kolayca eskisini atip yenisini almak isine benzemez. bazilari bu konuda fazla on yargili bakiyor. cihan cansu iliskisi elestiriliyor. cansu cihanin kollarinda buyumus, kendi kanindan olmasa bile, tabiki vazgecemez. gulserende hazaldan vazgecemedi. sadece kan bagimi yeterli degil, o cocugun ilk gulusunu, ilk adimini, ilk konusmalarini bunlari yasayarak insan cok baglaniyor.
ben bir tanidigimin kizini buyuttum, ona o kadar baglandimki, hic dusunmeden onun icin canimi veririm. bebeklik kokusununu hala hissediyorum ona sarildigimda. ve o kiz simdi 20 yasina basti. bu yuzden sadece kan bagimi yeterli degil. bunu anca yasayan bilir, yasamayan lutfen bilmeden elestiri yapmasin!!!
simdi bazilari soracak neden o zaman uvey anneler ayirim yapiyor diye? cevabi cok basit, cunku cocugu bastan reddediyorlar. cocuga alismamak icin kendilerini zorluyorlar. aynisi oz annelerde icinde gecerli. oz cocugunu terk eden, oz cocuguna iskence yapan binlerce anneler var. insanlar soruyor, bir insan nasil oz cocuguna boyle bir sey yapar diye, cunku bastan bilinc altinda reddetmisler o cocugu.

Oy Ver

5.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.