Ömer - baba baskısı, erkek arkadaş yasağı, sokağa çıkma yasağı,

Ömer Ömer
baba baskısı, erkek arkadaş yasağı, sokağa çıkma yasağı, telefon yasağı, televizyon izleme yasağı vs. vs. bilumum çağdışı, saçma sapan yasak ve baskının sonu bu olacak tabii.. böyle tonla örnek var, hepsi bu yola düşmüş binlerce kız var. neden rahatsız oluyorsunuz ki?? devekuşu gibi başınızı kuma gömmeyin, çıkarın da biraz gerçekleri görün!

öte yandan ömerin ayması için suratına okkalı bir tokat indiresim geliyor! bir insan bu kadar aptal olabilir mi ya? bu ne gereksiz bir gurur böyle. sen de işe girip para kazanınca karına geri ödersin olur biter. ayrıca madem o kadar gururlusun zamanında doğru dürüst bir eğitim alsaydın.


nevzat dedikleri kaşları alınmış karı suratlı adamın zaten bir tarikata bağlı olduğunu tahmin etmeliydik. onun kız kardeşinin ömere aşık olması, onun da gamzeye aşık olması sıradan bir şey değil. önceden planlanmış bir şey. amaç aileyi yok etmek. tahir de aynı planın ve oyunun kurbanı. amaç tüm bu kişilerin el birliği ile aileyi yok etmesi. çok korkunç bir şey bu, ve ne yazık ki çok gerçek. yani dizinin mesajı çok yerinde.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.