O Hayat Benim - 18.38 bunların hepsi hamdi alkan yüzünden oldu.şimdi nuranla

O Hayat Benim O Hayat Benim
18.38 bunların hepsi hamdi alkan yüzünden oldu.şimdi nuranla sakine ne güzel roller yapardı.kavga ettikleri için oldu. hülya ve bahar hamdi alkan gittiği için diziye tekrar dönmüştür.belki dizi 4. sezon olacağı için ismail öldü. ozaman düşünün ismail efsun ayrı evde kalıcaklardı.hülyanın ardanın mügenin rolü biterdi.yada senaristler dizide ismaili şöyle yönlendirilebilirdi.ismail baharın yanında aslında efsunu korumak için yanında kaldı ondan gelen hamleleri bilmek için kötülük yapmasın diye.o ara senarist değişti.ismail efsun konusunu yazamadılar.ismailin hikayesini genişletemediler.karekterin çoçuk esirgeme kurumunda büyümesinin anlımı vardı bunu açamadılar.belki onunda ailesini kenan öldürmüş olacaktı yada edibe atahan mesala 87.bölümde efsunun ona söylediklerinden sonra hiç tepki vermedi neden sürekli onu ter ettiğinin açıklamasını yapamadı
ismaille efsun üzerinden çok yorumlar yapıldı hatta dizi üzerindende çok iyi prim oldu.izleyeyicinin ismaile kızdığı nokta efsuna yaptıkları mesela hapse attığında görüşe gitmedi yüzünü öyle görünce tepki vermedi hiç birsey sormadı sanki kendi dövdürttüpolis sonuçta nasıl içerde efsunu koruyabilirdi.mesela mehmet emir hastalanıyor fulya hastalanıyor.hemen hasteneye koşuyor.ilyas için gitmedi hastaneye baharla ateşi efsun sayesinde tanıdı efsunu biranda sildi.65.bölümlerde efsuna iyi yaklaşıp efsun ismaili itseydi efsun suçlu olurdu.
birde 93.bölümde ismailin bebek için arda ile efsunu tebrik ettiği gün ne kötüyü ne kadar üzgündü en anlamadığım sahnelerdendi. kız ölüyordu öyle değildi.onu hapse atarken öyle değildi.
ismaille efsunu 62.bölümden 70.bölüme kadar olan 9 bölüm bitirdi.o hakarettler ilgisizlik bitirdi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.