Mucize Doktor - 18.bolumde fermana uyuz oldum tanjuyu sevdim allah senin belani

Mucize Doktor Mucize Doktor
dead elif
Bayan
izmir/turkiye
2/1/1992 (32)
18.bolumde fermana uyuz oldum tanjuyu sevdim allah senin belani versin kivilcim.
ali en basinda ikizleri ayirmamin kotu 1fikir oldugunu soylemisti ama kimse takmadi aonra her fikri ali buldu(bu arada kizlari atir birlestir bozdular valla)ama neymis ali nazli olmadan bi hicmis yok ya universiyei falan kazanirken de nazli vardi.
bu bolum ferman tam gicikti aliyi kucumser bakislar falan ali 2gunde zor ezberlwnevk seyi 3saafte ezberliyor ama ferman tebrik eder mi tabi ki hatir savant sendromu sayesinde ezberledin diyir tamam savant sendeomu muthis bi zeka bahsermis olabilir ama ali yapiyir bide diyir ki digerlerine haksizlik bu mantiga gire surekli alie insanlarla iletism kurmaya zorlamasi falan da aliye haksizlik vunku diherlweide bu kinuda yetenekli.
ameliyat sahnwsinde fermana daha gucik oldjm ali basindan bwri istwmedi ama atirma isini ali yapacak diye diretti tanju sen bu cocuktan ne istitorsun dediginde sinuna kadad hak verdin gervwjrwn ferman aliden ne istitor?
bana ogretiyir falan yazmayin boyle mi ogretuyir kalbimi kirarak onu kuvuk dusurerek
bide hep yaninda olacagini soylemisti umarim kastettihi bu dwgildri.
not:evet digerlerinden daha cik zorlayacaguni da soyledi ama herkesi ni sinkri var ferman bazen bu siniri asiyor be aliye karsi dazla vucdansiz oliyor yoksa fermani seviyorim hatta boule abi kardes sahneslei olsa keske

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.