Mucize Doktor - 15.bolumu anlaticam 15.bolumde bi bana mi boyle geldi

Mucize Doktor Mucize Doktor
dead elif
Bayan
izmir/turkiye
2/1/1992 (32)
15.bolumu anlaticam
15.bolumde bi bana mi boyle geldi bilmiyorum ama aliyi cok az gorduk.yani adam bastol ama yan karalterlerin olaylaro bile daha iyi islendi.
bife alinin artik doktorluk olarak mucizelerin goremiyoruz siradanlasti sanki ne bileyim gul icin bi fikir(ilginc)bulabilirdi.
tanju aslinfa kotu degil sadece kivilcim ve hirslarina yenik dusuyor yoksa alinin gelemiyecegini panikleyecegini soyledi ama sonra israri hatta kizisi cok kotuydu.
ferman nazliya gerekssiz bagirdi sanane falan kiz kotu bir sey demedi ki sonra aliyr bagirip sana bakicilik yapmicam dediginde alinin yuz ifadesi cok kotuydu.insanin hayatinda ali gibi iyi insanlat olmali atkinizi yikadim dedigi yerde fermanin bakisi yumusamasi ve konusmasi guzeldi fermanda aliyi kitmak istemiyor ama kendi basina da idare etmesi gerektigini biliyor.
ali nesterini kaybettiginde cok uzuldum ama bi sorun var ali"ustu yesil alti krem rengi "diyor fakat nesterin ustu gri alti yesil(turkuaz diyende var)neyse.
ela'nin aliye destek olmasi hazirlamazi konusmasi ve cesaretlendirmese muthis.ela'nin gelmesine sevinmemistim ama ali'ye iyi oldugunu gorunce acaba dedim bikac bolum daha mi kalsa hem kivilcima insanlik ogretir.
bu asrda kivilcima beddua etmistom azmis allah dunyadaki butun belalari enin uzerine yagdirsin agzin viksin igrenc ya.aliye tutumu kendi yuceltecem diye aliyi ezmesi ya kriz gecirmis bi insanla oyle mi konusilir oyle mi davranilir kapiya vurmalar tehdit etmeler.
alinin tuvaletteki hali beno mi kotu etti hele "abi bana yardim et"dedikten sonra aglamasi ya kivilcim kurban olsun sana
taner olmez mukemmel bi oyuncu oldugunu soylemis mitdim?
bu arada figerlerinin tavri geyet iyiydi sadece adil hocanin gitmesimi hos bulmadim.
acelya bile sinirlendi oda artik aliye deger veriyor.
fermanin ali icin nesteri aramasi nazlinim ali gibi davranmasi harikaudi iyi dusunulmis.
fermanin gelmiyecem dedigi baloya sirf ali icin gelmesi "sadece ben varmisim hibi" "birliktr basaricaz" "aslanim" demesi aliye guvendihini belli etmesi cok guzeldi ferman yine aldin puani aliye karsi hep boyle ol.
alinin konusmasi harikatdi umarim o kivilcom ders alir aliden samimi bir sekilde ozur diler.
ve ali ile nazlinin dansi muthis
nazli sozunu tutty ve pat diye aklina geleni yapti bunu aliyle yapmasi cok iyiydi

sonuna kadar okuyan herkese tesekkurler

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.