Menajerimi Ara - dizi çok farklı bir konuya sahip. keşke değeri bilinse.

Menajerimi Ara Menajerimi Ara
dizi çok farklı bir konuya sahip. keşke değeri bilinse. dicle son birkaç bölümdür süsleniyor tamam farkındayız ama süslü olmak için sadece halka küpe mi gerekli. o halka küpeler sıktı bence artık. ya eskisi gibi olsun tarzı ya da daha farklı. küpe takmadan da suslenilebiliyor bilginize.
dizideki oyuncuların yetenekleri on numara beş yıldız. bence reytinglerin düşme sebebi menajerler arasındaki konuşulan konularda çok fazla terim kullanılması. oyunculukla tiyatroyla ilgili terimleri azaltin. daha yalın cümleler diyaloglar olmali. ya da konular gündeme uygun olmalı. bazen toplantı odasında ince espiriler geçiyor tamam güzel de ama işte reytingleriniz düşük belli ki seyirci bazen sıkılıyor. kıraçin merhametli bir adam olması sevindirici. dicleyle sahneleri artmalı. ona kızım demeli. bunu illa finalde mi yapacaksınız? barış ve emir rekabeti biraz klişe değil mi? emirin dicleye olan çabası itici. çok yapmacık. biraz doğal olmalı. ya da gitmeli. dicle saçını toplasın ya da ne bileyim halka küpeden biraz vazgeçsin her gün her gün halka küpe aşırı itici duruyor her gün takması.
dizinin reytingleri düştü ve bence bu yüzden oyuncuların da modu düştü. en basitinden ferisi canlandıran oyuncu bile rolünü hiç beceremiyor. isteksiz duruyor. çınar mesela o da rolünü unutmuş sanki. valla konu güzel de işte seyirci az ilgi duyan az. oyuncuların da modu düştü bu yüzden.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.