Mehmed Bir Cihan Fatihi - sultan suleyman fatih sultan mehmed kosem devri falan

Mehmed Bir Cihan Fatihi Mehmed Bir Cihan Fatihi
sultan suleyman fatih sultan mehmed kosem devri falan hepsi yeniden cekilmeli.insallah trt 1 de yeniden cekilir.dirilis gibi.

padisahlar insanlarin kafasinda boyle canlanmamali.koca tarihi mahfettiler.dunyaya 600 sene iman gucuyle hukmeden allah in kanunlariyla hukmetmeye calisan olan osmanli. bide boyle dizileri kaldirilsa.gerci evlilik programlari kalktida ne oldu.daha beteri cikti

bir zamanlar cagri filmi cekildi.oynayanlar hemen hemen hepsi yabanciydi.ne bir dini rencide etmek vardi nede bir hakaret.yabanci olduklari halde yansittiklari duyguyu muslumanlar yasatmiyorsa vermiyorsa o duyguyu oynadiklari dini dizilerde vay halimize.

cagri filminin muzigini yapmak icin o duyguyu yasatmak icin muzigi yapan kişi bile arabistana çöle gidiyor.o duyguyu yaşamaya calisiyor. bide bize bak koca osmanli tarihini ne hale getirdiler.

simdi dicekler ne alaka
ne alaka olurmu 600 sene dunyaya hukmediyolar.şanli tarihimiz.yeryuzunde kendilerini halife ilan ediyolar.allah ve peygamber yolunda koşuyorlar.

insallah bu yazdiklarimi bazi yönetmenler okurda bi işe yarar.bazi oyuncularda ders alir dicem ama nerdee

boyle acik sacik entrakalarla ecdadimizin mahremini cekmek birde yalan yanliş cekmek hakaret olarak kabul edilir.ne osmanli boyleydi ne musluman kadinlar.osmanlidaki yabanci kadinlarda boyle degildi

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.