Mehmed Bir Cihan Fatihi - sayin yorumcu 31.03.2018 23:24 yorumlarima

Mehmed Bir Cihan Fatihi Mehmed Bir Cihan Fatihi
sayin yorumcu 31.03.2018 23:24 yorumlarima katilmanizdan dolayi tesekkur ederim.sizinde dediginiz gibi fatih sultan mehmedin aldigi egitimi aksemseddini cekebilirlerdi.ayrica dogumunu fetih suresini.hic olmazsa bir bölum cekebilirlerdi.ama yapmazlar, maksadlari farkli olunca.

bu arada kilik kiyafet ozamamlar yabancilar musluman olmayanlar bile oyle giyinmiyorlardiki dekolteydi makyajdi sac yaptirmakti kaldiki muslumanlar oyle giysin.hiristiyanliktada basortu vardi.yabancilarin osmanli sarayinda olmalarini öne surmeleri cok garib.

bu arada tabiki dizide carsaf giysinler demiyoruz.en azindan dekoltesiz baslari kapali olabilir.dirilisidemi hic izlemediniz.tam osmanli kiyafetleri.

neyse ne kadar konussak da yapilan yapilacak.sultan suleymani kotu gosterdiniz fatih sultan mehmedide babasinida kotu gosterirsiniz.
tabiki onlarinda yaptigi hatalar vardi.hatta yapmak istemedikleri.ama hersey islam devleti icindi.onlar kendi öz evlatlarindan vazgectiler.yoksa bir ic karisklik islam devletinin sarsilmasina ve gücunu kaybetmeye giderdi.hatta kardesler arasindada olmustur anlasmazliklar.ve muslumanlar zulme ugrardi.tipki suan oldugu gibi.

yanlis bilgi vermek istemem ama zamaninda kosovoda bir musluman kadin itelendi diye oraya kosardi osmanli.sadece iman gucuyle karsilarindaki kendilerinden fazla ordudaki savasi kazandilar.efendimizin hirkasiyla.

oyuzden insallah diyelim duzeltirsiniz.

ha birde bir osmanli arastirici o dizideki kafalara taktiginiz siyah birseye benzemeyen seylerin olmadigini soyledi.ayrica hic guzel degil.

birde muslumanlikta cenazede illa siyah elbise giymek sart degil.kirmizi giyecek halimiz yok ama illa siyah olmaz.koyu renk olur.hatta bildigim kadariyla beyaz veya yesilde olur.siyah yabancilarin kulturudur.ama malesef bizlerde yas tutunca siyah giyiyoruz.

ilerleyen bolumde boyle muhtesem yuzyil gibi devam ederseniz izlemeyiz

namaza duran kadin ise basi yari acikti onu gectim birde seyirciye karsi durdu.yan cekim yapabilirlerdi.

zaten her dizide oldugu gibi verilen mesajlar cok farkli.

ne diyelim allah sonumuzu hayr etsin.

Oy Ver

6.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.