Med Cezir - selam çan parçam sol yanım en bi sevdiğim değer verdiğim hiç

Med Cezir Med Cezir
selam çan parçam sol yanım en bi sevdiğim değer verdiğim hiç sevmekten vaz geçemediğim tek gerçeğim:)))sen çağırırsın da ben gelmezmiyim? sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm:)) evet biraz geride kalmış ola bilirim ama idare etcen artık sema hanım yapacak birşey yok:))
yaa ben reprikleri ve bölümleri ezbere bilmediğim için yazmiyorum rezil olmiyim diye:))sen yazanları okumak ve sana yorum yazmak daha güzel meleğim:))medcezirimi hiç unutmadım hep aklımda:)) ve tekrarlarını versinler diye diye dilim de tüy bitti..:((
medcezirimiz devam etse hiç bitmese dev guzel olurdu tabii.. aynen yamiranin çocukları olsa kız miraya benzese sarışın olsa erkek yamana benzese saf temiz yüzlü olsa oyyy yerimmm:))ikiside yamira aşkının meyvesi olsaa:))
eymer de evlense dev tatlı olurdu ama olsun dizi güzel bitti yaa ölüm falan olmadı çok şükür.. şimdi dizimizin bütün oyuncuları maşallah farklı farklı dizilerde rol alıyor.. kenan da gamsız hayatta oynuyor çok severdim kenan koperi yaa izliyorum gamsız hayatı tabiki:))ya bi tek şebeğimizi göremedim yeni dizi falan yok mu?bilgisi olan?:))

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.