Med Cezir - selam arkadawlar... gercekten cok gzl bi bölüm izledik... cok cok

Med Cezir Med Cezir
selam arkadawlar... gercekten cok gzl bi bölüm izledik... cok cok güzeldi... mira icin dev üzülüyorum. beren e sonda nasl bagirdi- bktm dayanamiyorum yoruldum- fln cok üzücü. ya sude hamile mi gercekten? yuh kadina bak!nefret ediyorun sudeden! igrenc kadn! miranin sudeye dedikleri sudenin tokatinin yaninda bir hicdi! acaba bebek kenandan mi? yaa yaman harikaaa warkisini satp miranin arabasini almw. adamin dibi! sonu harikaydi... o pencereden bakan adam kimdi? yine yamiranin bawina bela olcak ya!
mc. son zamanlarn enbi güzel awk dizisi... en sevdigim dizi karagül ama awk dizisi olarak süper ötesi dizi... harika harika harika. reytinglerde neler oluyor? en az 2.yerde olmasi gerekirken niye bu durumda? bide yeni blm fragman ckti mi?
ya mira denize haddini bildirdi bi daha birbirimizi görmeyelim gibi weyler söyledi! cokda iyi etti. eymer yine harikaydi gerci pek eymer sahnesi yoktu ama... ya mert in pizzalari cok güzel görünüyodu gercekten gecenin 11 de canim bir pizza cekti aman ya rabbi didim:) bide wimdi hale mirayi hamile mi saniyo? ortalk fena kariwacak! neyse benden bu kadar haftaya görüwürüzzz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.