Maral - harika bi'bölümdü..maral&sarp sahneleri çok güzel ve duygu

Maral Maral
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
harika bi'bölümdü..maral&sarp sahneleri çok güzel ve duygu doluydu..hele çekim için gittikleri mahalle de sarap ne güzel marali koruma amaciyla kavga etdi iyi yapti o iki adamin agizinin payini verdi..mustafa.c ve hüsran çok güzel seçimdi sarki ve maral ve sarp sahnesi muhtesemdi..ben çok beyendim:)) su alarani hiç sevmemisdim ne havasi varmis arkadas sanki çok güzel,tedaviye ihtiyaci var kendine güvenen biri bile degil.
halis beyin biricik oglu kumar oynuyor mus!.sarp babasiz büyümüs ama annesi çok iyi terbiye etmis sonuçta kötü aliskanliklari yok!.
aynen serapcan ille de ask ille de ask ille de marsarp:))
aynen bence de canan maralin iyiliyi için yapiyor..canan iyi biri..deniz tam cadi tipine ait biri..
zaten vazgeçemiyorda ne yapsa da olmuyor çünki artik sarp marala asìk maral da sarpa asìk...ne güzel bakiyorlardi birbirilerine ask dolu:)
evet ya deniz çok kötü biri sinir kadin...son sahne bence canan duydu sarpi ,ama insallah duymaz..yoksa bu hiç iyi olmaz.
reytingler güzel olur umarim...
aynen hazalimiz her zaman tatli güzeldir bugün bi baskaydi..valla serapcim olur mu olur aras bu kadar güzel kizi elinden kaçirmak istemez..allah için birbirilerine çoookkk yakisiyorlar..
insallah iyi olur reytingler umarimmm.
aynen hayirlisi olsun insallah..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.