Lale Devri - şimdiye kadar gördüğüm en kötü dizi, bu dizi güzel

Lale Devri Lale Devri
şimdiye kadar gördüğüm en kötü dizi, bu dizi güzel başladı ama çok sapıttılar, çınar 4 kere evlendi, iki kız kardeş ile evlendi ve onlardan çoçukları oldu, ikisi de öldü, 2 kere de toprak ile evlendi, ondan da çocukları oldu, toprak’ın ses tonu, konuşmaları ve kendisi çok itici ve çok çirkin, sanki başka oyuncu bulamadılar, lale ve yesşim’den sonra hiç ama hiç çekilmiyor, hiç bir özelliği ve güzelliği yok, ses tonu, her şeyi berbat, güzel de giydirmiyorlar, çınar ile evli olduğu zaman bile evin hizmetçisine benziyor, diğer oyuncular güzel oynuyorlar, konusu git gide saçmaladı, başladığım diziyi yarım bırakmayı sevmem, o yüzden baktım, ama hoşlanarak bakmadım .
bir ara herkes bu dizide hamile idi, bir de her zamanki olduğu gibi hamile olan muhakkak dizide bir bayılıyor, tabii birkaç kere araba kazası falan,birkaç kere hapishane girmeler, birkaç kere hastane sahneleri oluyor bu dizinin diğer dizilerden farkı, çınar’ın ilk karısının ölmesi, 2 ci karısından ayrılması 3 karısı de ölmesi ve aynı zamanda 1 karışı ve karışı 3 cü karısının kardeş olmaları (çok saçma) 3 ayrı kadınlardan çoçukları olması, 3 kadına deli gibi aşık olması, çok ama çok saçmaydı. bu diziye yeni bakmaya başladıysanız, hiç bakmayın, başlorleri oynayan 2 kız kardeş öldükten sonra dizi kötüleşiyor, anlamsız, çok kötü bir dizi, atlaya atlaya bakarsanız bile çekilmiyor, konuyu uzatmak için aptal şeyler yazmışlar ve oynatmışlar.
sonunda çınar 4 kere evleniyor ( 2 ci ve 4’ü evliliği toprak ile) toprak da 4 kere evleniyor.
en kötü dizi bu, konusu ve başroldeki toprak & çınar da sevmedim.
ben bu diziye hiç başlamayın derim.
84 bölümden sonra hiç bakmayın, yeşim intihar ediyor, ondan sonra dizi çok ama çok kötü, yeni kişiler getiriyorlar, konusu git gide aptallaşıyor, bir toprak giriyor hastahaneye, bir çınar, sonra yine toprak. dizideki güzel oyuncuların hepsini öldürdüler.
84 dizinin bitimine kadar 135 veya 138 bölüm, hiç bir ilginç olay yok, sakız gibi uzatılmış kötü bir dizi, 85 bitirselerdi daha iyi olurdu.
bakmayin bu diziye, gözlerinize, zamanınıza yazık. atlayarak bile bakmaya değmez.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.