Kuzgun - ben kuzguna cok bakamiyorum.bazi kesitlerine baktim.kuzgunun annesi

Kuzgun Kuzgun
ben kuzguna cok bakamiyorum.bazi kesitlerine baktim.kuzgunun annesi normalde oglunu sadece rehin birakmadimi.adam önce kasedi getir sonra cocuklari al diyor.sonra annesi direk onlara vermiş gibi yaptilar.normalde kuzgunu sadece rehin olarak vermesi gerekiyor.

eger annesi onlara verip kactiysa olmamiş. keşke annesi kuzgunu kaseti alip tekrar oraya gitseymis oglu icin.yada kaseti bulamadiysa en azindan kuzgunu kurtarmak icin gitseydi.onu orda bulmasaymiş.kuzgunda bunu bilmediğinden annesini affetmeseydi.öyle daha iyi olurdu.sonra kuzgun ögrenip annesini affetseydi.böyle cok acı olmuş.böyle affedemezki.

birde dila kücukken evlerine koyduğunun ne olduğunu bilmiyordu heralde.sonradan ögrendi.ne olacağini bilmiyordu değilmi.zaten kücuktu.birde babası niye koydurttu.sırfzengin olmak icinmi.yoksa karısınin bi hastaliğimi vardi iyileştirmek içinmi.yada dilayimi öyle kandirdi.sanki bi yerde öyle okudum.

bunu kuzgun ögrendimi.ögrense daha iyi olur cunku dila ne olduğunu ve neler olacagini bilmiyorduki.küçuktu.. simdi polis diladan ne istiyor.neden.zaten babasi suclu.polis kadin neden dilanin babasi kurtulsun istiyor.
dilanin annesi nerde.. eger biri açiklarsa teşekkür ederim.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.