Kuzgun - ilk bir saat çok durgundu ilk bölüme göre.ilk bölümde yükselip

Kuzgun Kuzgun
ilk bir saat çok durgundu ilk bölüme göre.ilk bölümde yükselip ikinci bölümde çakılmaktan yoruldum yine mi bir hayal kırıklıgı diyecekken tam son bir saatte toparladılar.anlayamadığım reyting rekorları kıran iki diziyle hatta bir de piyangodan bahtına çıkan vurgun'la kapışıyorsun buna ragmen sıkıcı bir yarım bölüm kakalamaktan da geri kalmıyorsun seyirciye.herkes bizim gibi sabırlı değil ki sıkıldı mı anında başka alternatiflere yönelir. bir haftadır büyük bir sabırsızlıkla ikinci bölümü bekliyorum .beklediğime değdi mi sanmıyorum.çift ilk bölümde ateş ediyordu. bu bölümde çok duyguları geçmedi bana.
burcucum bilmiyosün imkansız haline getiriyosün derken son iki heceyi neden yumuşatıyorsun .komik duruyor yapma ve lütfen saçlarını topla.çok daha çıtır gösteriyor seni şu anki saç modelinden.dalgalı olcaksa tam dalgalı olsun bu kalıp gibi düz kabarık saçla büyük duruyorsun barışın yanında..geçişlerde de bir sıkıntı vardı.yönetmen ilk bölümdeki kadar iyi iş çıkaramamış bu bölüm.bütçeyi mi kıstılar ne yaptılar?? ben bu yapımcıyı da anlamıyorum.o kadar gün varken gitti reyting kalesi yıkılmayan dirilişle aynı güne koydu diziyi..
merakla beklediğim tek dizi.barış'ı izlemeyi seviyorum.lütfen başladığınız çizgide devam edin.motivasyon hep yüksek olsun.

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.