Kuruluş Osman - ilahi kelimetullah'ı savunan dizideki oyuncuların hangisi

Kuruluş Osman Kuruluş Osman
ilahi kelimetullah'ı savunan dizideki oyuncuların hangisi bizans lı hangisi osmanlı savunduğumuz değerlerde ne diyor resululah (s.a.v.) “bizim dinimizde de bıyıkları kısaltmamız, sakallarımız ise uzatmamız (emri) vardır.” (bk. ibn ebi şeybe, musannef, riyad, 1409, 5/226)
“on şey fıtrattandır; bıyıkları kısaltmak, sakalı bırakmak, misvak kullanmak, suyla burnunu temizlemek, tırnakları kesmek, parmakların mafsallarını -iyice- yıkamak, koltuk tıraşı olmak. ravi musab b. şeybe: ‘onuncusunu unuttum, ama tahminimce o da ağzı suyla yıkamaktır.’ demiş.” (müslim, taharet, 56)
“on şey fıtrattandır; bıyıkları kısaltmak, sakalı bırakmak, misvak kullanmak, suyla burnunu temizlemek, tırnakları kesmek, parmakların mafsallarını -iyice- yıkamak, koltuk tıraşı olmak. ravi musab b. şeybe: ‘onuncusunu unuttum, ama tahminimce o da ağzı suyla yıkamaktır.’ demiş. resulullah (sallallahu aleyhi vesellem)” (müslim, taharet, 56) fakat bakıyorum hangisi bizanslı hangisi osmanlı anlayamadım bıyıklar fırça gibi sakallar düzensiz. bizans askerleri daha düzenli görünüyor yazıktır savundugumuz değerlere dönün bir an önce görüntünüzü düzeltin.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.