Kuruluş Osman - arkadaş dizi aşk dizisimi yoksa osmanlının kuruluş

Kuruluş Osman Kuruluş Osman
arkadaş dizi aşk dizisimi yoksa osmanlının kuruluş dizisimi bir türlü anlam veremedim. rolleri oturan kişiler var ama genelde ne veriliyorsa onu yapıyorlar suç bulmamak gerekli konular çok zayıf tabiki bir ertuğrul gibi karekter oyuncuları olamaz nedeni atv ye geçmesi ve finansın düşmesi elde ne varsa onunla kısıtlanmış bütçe ile çekilen dizidende fazla birşey beklemek zor. başka kanalda karşısına iyi bir dizi konulmuş olsa osman yayından kalkar.
diziye hareket ve kan gelmeli yeni karakter oyuncular dahil olmalı….ava çıksalar, talim yapsalar heyecan katacak sahneler yaratsalar özlü sözleri daha fazla kullansalar toy toplasalar tabiki 3 5 kişi ile değil ))) adam uç beyi olmuş otağında arkasına 2 kişi yok , ertuğrulun kalesi ne oldu kim aldı sattılarmı eski pazaryeri ne oldu tekrarmı bizans aldı benim basit düşüncelerim tabiki..
ama yinede yukardan ova gösterip kalede konuya devam etmeleri , kaleyi 3 kişi ile basmaları cenke giderken bari elinizde olan 25 30 kişilik bir ekibi yolda yayınlayınki insanlara şevk gelsin. daha yazılması gereken o kadar konu varki yanlışlıkları bizim burda anlatmamız bitmez ama yazarı kurguyu yapan ve yöneten bunları beceremiyorsa bu dizininde ömrü fazla uzun olmaz.. bizim adımız hıdır...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.