Küçük Gelin - arkadaslar nefret ediyorum ,olmaz olsun budizi falan

Küçük Gelin Küçük Gelin
arkadaslar nefret ediyorum ,olmaz olsun budizi falan yazmissiniz tmm sevmeyebilirsiniz amaozellikle 18-06-2015 tarihi 20.13'te yazan arkadasim olmasa iyi ama malesef bu dizinin,bu torenin hala gunumzde gercek oldugu yerler var.iste bu diziler oralardaki kalpleri biraz olsun yumusatabilir miyiz diye cekiliyo bence.

film guzel ama filmi devranin sacmaliklari batiriyo.yaa hem seviyorum diyo hem de melegin gonlune giren yola gitmiyo.ya kadin kizini gonderiyo niye tutup tutup getiriyon sen,madem seviyon melegi birak artik zehranin pesini.o attan dustugu bolumde azad geri gondercekti kizim gitsin yeter diye gitmedi melek, yalvardi zehrayi getirmediye , madem seviyon,niye burnunun dikine gidiyosun ki.iste gelde inan bunun sevgisine,sadece bi seviyorum bide gozyasi,hepsi bu.tek yaptigi melegin pesine adam takmak,melek karimsin gidemezsin.siz olsaniz kalir misiniz?tutar misiniz elinden devranin?seviyosa bileinandirici degil artik,cunku biraz sevseydi bunlari yapmazdi.melk ogrtmnin degimiyle timsah gozyaslari.iste dizinin pskolojisini ayarlayan devran film cok guzel.ya gitsin ya da pskolojileri bozmasin,filmi lekelemesn.

ayrica zaten filmin konusu "tore" bunun icin dizinin vermek istedigi mesaji almak önemlı degil mi zaten?bi bolumde melekgi bulamiyolardi,zehra agliyodu.zumrut geldi" bebek agliyo aglayip duracagina bebeginle ilgilen" dedi. zehra da "ben de cocugum ben de annemi isstiyorum" dedi. iste bu filmin konusu "onlar daha cocuk,onlardan anne olmaz cunku daha onlar kendileri anneye muhtac."devranin askinin sacmaliklarindan cok bu dersi gormek onemli degil mi arkadaslar.

evet bel ki adaletsizce azad olduruldu amaazad yine davasi ugruna oldu.baris cakmak burda simdi ki torenin oldugu yerlerdeki guzel insanlarin simgesidi ama devran(yani kotuler)cezasiz kalmasin.madem ki bi ders veriliyo kotuler ibretlik bi sekilde yok olsun ki torenin oldugu yerlerdeki vicdanlar belki biraz sizlar.oradaki cocuklara yazik, melek gibi binlerce ananin yasina yazik.

bence helal olsun boyle filmlerin yonetmenlerineulssinlar bufilmin gercek oldugu yerlere hakkini vererek.isi civitmadan. devran pskolojileri zorluyo lutfen bisey yapsinlr. [zuhal eslim yasar] cocuk gelinlere son diyelim.
merhaba ben busra.bence arkadas cok hakli. [yorumunu okumanizi tavsiye ederim hemen bi ustumde.zuhal eslim cok haklisin melek ogretmen gibi binlerce ananin yasi dokulmemeli.baris cakmak ke"ssske bastan senazad rolunu alsaymissin.sen cok tecrubeli ve cok yakisiyodun role oyle dusunup niye onun yerine sevilmem diye dusundun ki keske gitmeseydin ama seni coook seviyoruz.nihan,eylul fadime,hira,merve busra.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.