Kocamın Ailesi - dizi ne hale döndü böyle...niçin türk dizileri silahsız

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
dizi ne hale döndü böyle...niçin türk dizileri silahsız geçmiyor. tam bir komedi aile dizisi demişken burada da aynı şeyler...hepimizin hayatımız böyle mafyadan mı oluşuyor?
ben oyuncu için değil, miray için izleyen biriydim diziyi. oyuncu ayrıldıktan sonra da izlemeye devam ettim. oyuncu hayal kırıklıgına uğrattı dediler ben de öyle inandım. kızın açıklamasını dün okudum. ne kadar saygılı bir açıklama. nedenleri olduğunu yazmış. şahsen ben inanmaya başladım. perde önünde ona böyle davranılsa perde arkasında neler olduğunu tahmin edebiliyorum. elbette işini yarı yolda bırakmasına üzüldüm, ama ben de kendimi mutsuz hisseden bir yerde ne kadar ücret alsam da çalışmak istemezdim. üstelik bir defa çıkarmışlar, sonra da geri almışlar. tepkilerden dolayı her halde. keşke o zaman dönmeseydi. belki de kız bu yüzden hatalar yaptı.
neyse kız gitti, ben de devam ettim izlemeye. şimdi de yarışmadan oyuncu almıslar. yani serenay iyi bir oyuncu, gerçekten de seraydan daha tecrübeli biri. ama ne bileyim ben yeni mirayın fiziksel de eski miraya benzemesini istedim. oyunculuğunun da tam onun gibi olmasını beklemiyorum, sonuçta iki farklı insan. sırf onun fan kitlesini kazanmak için bir yıldır serayın ayrılmasına rağmen diziye devam eden seyirciyi kaybediyorlar. oyuncu sizi hayal kırıklığına uğrattı dediler, tamam, anladık, ama kendilerinin de bizi hayal kırıklığına uğrattıklarının farkında mı acaba (seyirci mirayı canlandıran oyunucunun yeni oyuncu olmasını istemesine rağmen her gün yarı çıplak halde gördüğümüz birini alması ve de setteki sorunlarını insanlar önünde yaşaması ile).
a bu fotoğraf olayına takılanlar, şimdi yeni mirayla istediğiniz kadar foto göreceksiniz. şimdiden başlamış hatta. bu zamanda oyuncunun profesiyonelliği, samimiliği fotoğrafla ölçlenirmiş...
biz de kendimizi bir şey sanmıştık. diziyi o kadar benimsedik ki bu sektörde herşeyin reyting için olduğunu unuttuk. hadi hayırlısı. ben de sanırım güneşin kızlarını izlerim bundan sonra. çok güzel bir diziye benziyor.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.