Kocamın Ailesi - ben sadece gözümle gördüğüm şeylere inanmaktan yanayım

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
ben sadece gözümle gördüğüm şeylere inanmaktan yanayım ve yapımcının sanki dizideki tek sorun seray kayaymış gibi sadece onun hakkındaki birkaç kötü yorumu rt leyip bunlara çözüm bulacağını sölemesi bana mantıksız geliyor. ayrıca
açıklamalarında gerçekleri bilseydiniz hayal kırıklığına uğrardınız demesinide
doğru bulmadım bu sadece insanları seraya karşı kışkırtmaya yarar ki öyle de
oldu seray hakkında yapılan yorumlara bakılırsa. ben resmi bir açıklama olduğu için bir teşekkür beklerdim sonuçta büyük bir emeği vardı dizide.sonrasında seray kayanın açıklamasını; okudum ve gurur duydum gerçekten. ayrıca miray karakterini serenay aktaş ın canlandıracağı söleniyor ben çok uygun bulmadım miray masum bir karakter ayrıca ben tanınmamış bir oyuncu olmasından yanayım. ve birazda seraya benzemeli mesela suratındaki ben, o masum yüzü numlar birazda olsa benzemeli.
serenay aktaşın fanları şimdiden famircilere siz kimsiniz ki gibi cümleler kurmaya onları yoksaymaya başlamışlar onlar 1 yıldır famiri kocamın ailesini izleyerek famiri kocamın ailesini buraya kadar getirdiler. yeni bir izleyici kitlesi kazanayım derken 1 yıldır bu diziye emek veren kocaman bir topluluğu kaybediyorlar famirciler bunu haketmiyor!

Oy Ver

6.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.