Kocamın Ailesi - aww bu sayfa artik amacini degistirmis. tam iki saatimi aldi

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
aww bu sayfa artik amacini degistirmis. tam iki saatimi aldi bu yorumlari okumak. simdi burada faceteki bir sayfada birisinin seray kaya hakkinda bir seyler bildigini yazmis. ben de o sayfayi bir zamanlar takip ediyordum. yani oradaki ahser-in (kizin nicki galiba kiz) yazdiklarini okumustum. yani diyor ki famirin sahnesinin az olmasi ve yakinlasma sahnelerinin olmasi seray kaya’dan kaynaklanmis. ve de seyirciyi umursamiyormus. ve tum bilgileri birinci agizdan duymus. ya kiz seray’dan o kadar nefret ediyor ki, ben sok oldum aslinda. madem seray o kadar kotu biriymis, o zaman bu kizin yaptiklari dogru mu acaba, yada ona setten bilgi veren birisinin yaptiklari dogru mu? her ne kadar bizim sevgimizi haketmiyorsa bile, bir insani milletin gozunde dusurmek, ezmek bence en kotusu bu.o zamanlar ben ekip o bilgi veren adami bulur cikartir, yada cezalandirir diye dusunmustum. ama hala devam ediyor. yani gormezden geliyorlar. simdi de o bu ahser dizinin en buyuk promotion kurali oldu…kiz daha birseyler ogrendigini fakat soylemek istemedigini yazmis…bence bu kiz seray hakikinda herhangi bir kotuluk duysa bunu hemen paylasirdi….
…simdi belki de seray yakinlasma sahnelerini istemedi galiba. cunku kiz son zamanlar degisti acik giyinmiyor her zaman ortulu de olmasa kapali giyiniyor. belki de senaristin yazdigi guzel romantic bir sahneyi yerine getirememis kiz. bu acidan inaniyorum. ama yakinlasma sahnerini istemedigine inaniyorum da, sahnelerinin az oldugu seray’dan kaynaklanmis demek cok sacma bence. onlarin sahneleri her zaman az oldu. bunu bize bu genclik dizisi degil diye anlattilar. simdi ne oldu kiz ayrildi diye sahnelerinin az olmasinin sucu atildi. ikincisi de seray seyirciyi onemsemiyormus. o zaman siz soyleyin seyirciyi onemsemeyen biri guzel bir oyunculuk yapar mi?
en onemlisi de bir fan sayfasina bu bilgileri kim hangi amacla veriyordu. cunku bu seray’i karalama kampanyasi kizin hala 2 bolumu yayinlanmadan once baslatildi. yani 14 mayis gunu orada bir olaylar oldu, belki de seray hata yapti, belki de seyirci icin de olsa o herkesin soyledigi yakinlasma sahnesini yapamadi…yani seray bizim hayal gucumuzun yetmedigi hata yapti diyelim…bu yuzden diziden kendi istegiyle ayrildi (ama ne seray, ne de banu akdeniz kizin kendi istegiyle ciktigini yazdi) yada cikartildi. banu hanim cikarsa bile inaniyorum nedenleri oldu…ama benim hic anlamadigim sey kizin oynadigi daha 2 bolum yayinlanmamisken neden bu seray’i karalama kampanyasi baslatildi. tamam belki de banu hanim cok sinirliydi, duygusalliga verilmis ve seray’a olan elestrileri rt-ledi diyelim. bu mevzuyu da kapattim. ama niye bu setten birisi bir fan sayfasina bilgiler veriyordu. bu yuzden de ben bu seray’i kotuleme olayinin planli oldugu sonucuna vardim. isin bu kadar buyumesinde set etrafindaki birinin parmagi oldugu kesin. kizin da yukarida biri yazdigi gibi populeritesinin birini rahatsiz ettigi kesin bence. yani hersey planli oldu. famir ile ilgili paylasimlar olmadi. ratinganalizi diyen birisi famirciler seray’dan skayetci dedi, hatta yerine oyuncu bile onerdi. seray haksiz, banu hanim hakli olabilir bu cikarma olayinda. ama ortada planli bir politika yurutuldugunden eminim ben.
herkes seray isteksiz oynadi diyorlar son bolumler. orada bir olaylar olmus kiz da yapamamis olamaz mi. zaten ahmetin de o bolumlerde rolunun hakkini veremedigi de ortada. ama herseyin sorumlusu seray olarak gosterildi…cunku kizi kimse de korumuyor,, o birseyler yapsa hemen perde onune cikartiliyor…
kiz baska bir dizide bas rol oynayacakmis bu yuzden de ekibi birakmis diyen dedikodular oldu. ve herkes yolu acik olmasin dediler. kiz kendi istegiyle gitse bile bu bize boyle seyler soylememize hak veremez. simdi de genco ozak baska projeleri degerlendiriyormus. ama hic kimse de suclamiyor. cunku suclamaya kimsenin de hakki yok. bu genconun karari. siz de mesleginizle ilgili kararlara insanlarin karismasini istemezdiniz. ama seray’a gelince tek hakli ekip ve seyirci. tek suclu da seray. ne kadar igrenc bu durum….
biliyorum seray konusu artik kapanmali…ama bu yorumlari okudukca ben de kendi dusuncelerimle paylasmak istedim…serayin yolu acik olsun! bana gore de kizin oyunculugu baskalara benzemiyordu. cok sevdim ben onun oyunculugunu. gokhanla da allah mutlu etsin, cok yakisiyorlar bence…

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.