Kocamın Ailesi - 20:08 yorum yapan arkadas, galiba ben de onlarin biriyim.

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
_____
Bayan
1/1/2009 (15)
20:08 yorum yapan arkadas, galiba ben de onlarin biriyim. kendimi turkce ifade etmekle biraz skintilarim var. yine kendimi anlatamamis gibiyim. ben ahmet kayakesen soguktu dedigim zaman durup dururken ya da seraya inat demedim. yani belki de sizin dediginiz gibi partneri gidiyor oldugu icin soguktu. biz bilmiyoruz ki. neticede o da dalgindi. benim bu yorumlari yazdigimdaki amacim serayi korumak degil, serayin oyunculugunu korumak. kendisini tanimiyorum. belki de kisisel olarak sorunlari var. sahsen ben bu olaylardan sonra oyle dusunmeye basladim. ama bana gore (yani sadece bana gore, herkesin farkli dusuncesi var tabi ki) onun oyunculugu harikaydi. kimseye benzemeyen bir cezbedici bir sey vardi onda benim icin. bu yuzden de ben onun oyunculugunu sevdim. ahmet kayakesenin de oyunculugunu begeniyorum. ben ilk bolumlerde ahmetin oyunculugunu begenmiyordum, bir ekskler hissediyordum. ama yakiskli biri oldugu icin (kocam duymasin))) o kadar batmiyordu. sonra dizinin ortasina kadar ahmet kayakesen oyunculugunu o kadar gelistirdi ki, ona olan saygim binlerce kez artti. simdi de benim en favori erkek oyuncum. yeni projesini de merakla bekliyorum. maalesef kocamin ailesini izleyemem. dizi gercekten cok guzel, ama seyrettikce tuhaf oluyorum, ben de her sahnede firlayan gulay, seniz, aziz sahnelerini izlemek icin zaman kaybedemem. oyunculari harika, ama karakter olarak diyorum. oysa azizi canlandiran oyuncuya cok begendim.
serayin soguklugu iki sahnede gozume batti. biri o kosk sahnesi, ikincisi de o kolne gidecegini fatihe acikladigi sahne. hatta bu sitede elestirmistim. cunku ben o zamanlar niye oldugunu anlamadigim halde diziyi twitterle birlikte izliyordum. orada seray soguk diyen yorumlari okudukca ben de oyle dusundum, yani kendim de farkettim. ve o soguklugu yapimci rtleyince daha oyle dusunmeye basladim. bilmiyorum benim icin yapimci bu dizinin “bas rolunde” biri gibisiydi. sonra tekrar izledikce ikisinin de havada oldugunu anladim. hatta ahmetinki gozume daha batti. ama simdi o sogukluk icin ne serayi, ne de ahmeti suclamiyorum. sonucta onlar da insanlar. bu dizide her oyuncunun bazi zamanlar abartilari, ekskleri oldu. ben guzelim dizi icin gozumu kapattim. cok ta dogru yaptim. benim de ne kadar dogru yapmaya calissam da bazen isimde hatalarim oluyor. kusursuz degiliz sonucta. ama bizim ilgimiz fatih-miray uzerinde oldugu icin, serayi kimse korumadigi icin, onun gokhanla birlikte oldugunu bildigimiz icin buyuk tepki verdik. zaten sacma sapan sekilde 2 aydir ayri kaldilar. buyuk beklentilerimiz oldu, o beklentilerimiz karsilanmadigi icin tepki verdik. yani bu olaylarin nedeni bizim bu cifte olan kocamaaan ilgimiz.
ama sizden farkli olarak ben sadece bu iki sahnede eksklik gordum. diger sahneleri benim icin gayet te basariliydi. belki de benim gozume batmadi onlarin oyunculuguna olan sevgimden. kim bilir… zaten yukarida birisi her sahnesini siralamis. yani o adapazarina gitmeden once bir vahsi bir erkegi sevmeye baslayan bir kizi gosterse bize, dondukten sonra birine cok ask birini hissettirdi bana. ben bu diziye kadar dizi izlemiyordum, hatta dizideki ciftleri sacma buluyordum, bir oyuncunun bir dizide biriyle, ikinci dizide digeriyle yakinlasma sahnelerini gordukce tuhaf oluyordum, yanlis anlamayin onlarin meslegine saygi duyuyorum. bu diziye de pelinin sayesinde basladim, sonra da bu cifte ask oldum. romantik olmayan bile sahneleri romantic yaptilar onlar. son bolumde anlamadigim bir sekilde o “kalemin ucu” sahnesi ucuncu kez tekrarlandi. anlamadim bu kalemin ucunda ne romance varsa))) ama o basit sahneyi bile begendim…
diziye devam edenlere, tabi ki dizi seraydan ibaret degil. yeni sezon bence daha guzel olacak…yeni miray da sevilecek bence sonucta 2 ay var. ben bunlardan eminim. hatta ratingleri bu hafta toparlamaya basladilar. sadece ben artik kendimi uzmek istemiyorum. diziyi izledikce bu olaylar ister istemez aklima geliyor. yeni mirayin sevileceginden eminimde. ama o kiz mirayi ya kendince canlandiracak, ya da serayli miraya parodi gibi canlandiracak. ikisinde de ben uzulecegim. …
belki de ben serayin oyunculugunu (kendisini kisisel olarak demiyorum) cok sevdigim icin sizin farkettiginiz seyleri goremiyorum. burada da bugun cok yorum yaptim. biliyorum, kapatmak istiyorsunuz, ben de istiyorum….ama seray’in oyunculuguna elestri yapildikca yorum yapmaktan kendimi alamiyorum. burada birinizi usduysem ozur dilerim. kimseyin dusuncesini degistirme amacim yok. sadece kendi fikrimi korumaya calistim. bu da en son yorumum umarim. herkese iyi seyirler. iyi geceler. ve bundan sonra hic bir dizi fertlerini sosyal medyada takip etmeyin;)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.