Kocamın Ailesi - merhaba, biliyorum bu konu artik kapanmali. cok uzadi. ama bir

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
merhaba, biliyorum bu konu artik kapanmali. cok uzadi. ama bir seye aciklik getirmek istiyorum. anibal gulleroglunun yorumunu ben de okudum. ben sadece size sunu demek istiyorum: sadece kendi gozlerinizle gordugunuz, kendi kulaklarinizla duydugunuz seylere inanmalisiniz. birisi boyle dedi, digeri de oyle dedi demek olmuyor. ve siz niye bir blog yazarlarini okuyorsunuz. onlar dizilerin sadece promotion tool-lari. yani tam seray'in ayrildigi gun ratinganalizi-nin oyuncu degiskligi onermesi, tum mirayi sevenlerin oyuncudan skayetci oldugunu yazmasi sizce garip degil mi. onlarin hepsi yapimcilarla yada diziyle ilgili birileriyle anlasmada. ayfer akay'i okumayi severim. cok guzel yaziyor. sadece hikayeyle ilgili, bu yuzden de severim. ama su bir gercek var ki o da bu dizinin pr kurali. buna manipulation diyebiliriz. bu sectorde yuzlerce insan boyle para kazaniyor. yani onlari okudukca sizin de dusunceleriniz degisiyor.
belli ki sette bir sorun olmus. seray'in sorunlari olmus. bunu gorduk, hissettik. birilerini on plana cikarma cabalari da var. bunu da gorduk, hissettik dizide. yani bu durumda seray'in hatalari olsa bile ben guclunun gucsuzu ezmeye calistigini da goruyorum. her firsatta onun dizide degeri olmadigini belirtmeye calisiyorlar. yani ben inanirim seray'siz da dizinin yuruyecegine. sonucta diger oyuncular da var. ama dizidekiler bunu insanlara gostermeye calisiyorlar. hepsi simdi sosyal medyada daha da aktiflesti. mutluyuz biz diye gorunuyorlar. yukarida birisi vakit degiskligini yazmis. bu her ulkede uygulanan rating kazanma cabasi. bunu zaten herkes biliyor. ben boyle seylerin bu sektorde olacagini biliyordum da, ama ka'de bunlarin yasandigina cok uzuldum. simdi de iki bolum rating kazanma cabasi seyirciyi sefer kim diye meraklandirmak. yapimci isini cok iyi biliyor, guzel bir dizi sundu bize. onca emek icin tesekkurler. ama bu olaylari en kotu, igrenc sekilde yonetti.
bu olaylardan seray kaya cok darbe aldi. hepimizin hatalarimiz olabilir de, ama boyle cezalandirilmak bence fazla. hele de bu diziye o kadar emegi gecen birini. ona canim aciyor. gencecik kizin karyerini mahvetmeye calisiyorlar. kendi istegiyle ayrildi, tesekkur ederiz deseydiler olay bu kadar uzamazdi. uzarsa da seyirci hatayi sadece seray'dan arayacakti. kizini insanlarin gozunde kotulestirmeye calisanlar olmazsa bir anne kizinin isine karismazdi. sektoru iyi taniyan biri olarak boyle seylerden haberdardim da, ama beni sok eden aile dizisi diye tanidigimiz dizinin bu yontemleri kullanmasi...

Oy Ver

6.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.