Kocamın Ailesi - ben de hic bir zaman takip etmem. aslinda dizi fertleri de

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
kercan82
Erkek
1/1/1982 (42)
ben de hic bir zaman takip etmem. aslinda dizi fertleri de sosyal medyada aktif olmamalari lazim gibi. eskilerde ne guzeldi, dizinin ne senaristini, ne yapimciyi biliyorduk. oyuncularin gercek isimlerini bile bilmiyorduk. bu acidan seray hanima cok tesekkur ederim. kendini bana sadece oyunculuguyla begendirdigi icin.

ben de izlemeye devam etmek istiyorum da, ama o sicacik aile kavrami bitti artik benim icin. sadece hikayeyi merak ediyorum. sefer bey kim onu merak ediyorum...tarigi kim kacirdi...bu seniz kim tam olarak...

gulayi canlandiran kiz cok iyi bir oyuncu, yetenekli...ama yine bence de gulay sahneleri cok fazla...herseyin altindan o cikiyor.

bunlari bir dizi ferdi okuyorsa lutfen ama lutfen sette ne sorun yasarsaniz da, birisi kisisel olarak kotu, kaprisli olsa bile hic bir zaman bunu seyirciye belirtmeyin. rating kaybetme amaciyla onun gercek yuzunu gostermek istiyorsaniz da asla boyle bir sey yapmayin. seyirci haddini acmis olabilir, ama onlar dizi fertleri degil. sizin seviyeniz seyirciden yuksek olmali. cunku seyirciye saygi diyen bir sey var. maalesef biz cok sevdigimiz bu aile dizisinden bunu goremedik. ben yapimci, senaristleri gormek istemiyorum derken nankorluk yapmiyorum. eskiden bu oyle bir kuraldi. onlar da emeginin tesekkurunu aliyordu, ama kendileri aktif olmadan. biz dizi izlerken dizide kaybolmak istiyoruz. bunu boyle biri yazmis, yonetmis ya da yapimcisi buymus oldugunu bilmeden de.

banu hanima da elestri yapmayin artik. evet, bu durum cok kotu yonetildi. ama onun bu dizideki katkisi buyuk.
yani ben gercek yuzu, kaprisli derken seray oyle demiyorum...hala seray hanimin arkasindayim. kaprisli biri olsa da hangimizin kaprisimiz yok ki...yanlis anlamayin :)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.