Kocamın Ailesi - 07-06-2015 16:41yorum yapan arkadas, katiliyorum herkesin

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
07-06-2015 16:41yorum yapan arkadas, katiliyorum herkesin katkisi vardi, hele de ahmet-seray, senaristin buyuk. ve dizi tabi ki seraysiz da yuruyecek.

ama soyle bir durum var ki ne kadar kendi aralarinda sorun yasasa bile, oyuncu bazi sahneleri oynamaktan cekinse bile serayin da katkisi en az ahmet'le senaristin gibidi. yani, benim uzuldugum sey serayin gidisi degildi, bu kizin famire olan katkisini yok etti, famir sahnelerindeki eksklerin hepsini bu kiza atti. oysa sorulara cevaplarda yapimci hanim niye famir az dedikce bu bir genclik dizisi degil, senaryo ne gerekirse o yapiliyor diye cevap vermisti. yani benim sogumamin nedeni bu olayin kotu yonetilmesi, kiz kendi istegiyle cikti, biz bir sey yapamadik deseydi bu kadar uzamazdi. kimse yapimciya soru sormazdi. serayi kotuleme kampanyasi olmazdi. arkasindan yolun acik olmasin gibi laflar yurumezdi. o zaman yapimci niye bana yukleniyorsunuz diyebilirdi. evet, bu dizide yapimcinin emegi cok buyuk. onu gormezden gelmek olmaz.belki de nedenleri oldu ve cikardi kizi. tamam. sadece sirf reytingleri etkilemesin diye kiza (serayin hatalari olduguna inaniyorum) camur atmasaidi dizidekiler o zaman hersey kapanirdi. benim diziden sogumamin nedeni bu. ne yazik ki bu olaylar seyirciyi serayin ayrildigindan da fazla etkiledi.

keske eskideki gibi biz sadece dizi fertlerini dizide gorseydik. kisisel ozel hayatlarina bizi karistirmasaydi...herkes uzerine duseni yapsaydi...benim en korktugum sey bu olaylari sadece kara pr olarak kullanmasi (yani can, gazanferin cikacagini onlar hala dizide varken aciklamalari resmi olmazsa bile gurultu yapma amaci gibi)...ne bileyim...beni bu olaylar sogutuyor diziden...seray hic bir sey yapmadi diyemem, bir seyler oldugu kesin, ama bu olaylarda olgunca medeni davranan ne yazik ki sadece seray oldu...bunu kabullenmek lazim...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.