Kocamın Ailesi - seray’dan kimse bizi sevmesini istemedi. mesela beni onun

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
kercan82
Erkek
1/1/1982 (42)
seray’dan kimse bizi sevmesini istemedi. mesela beni onun oyunculugu ilgilendirdi. diger konular benim umrumda degil. seray’in fanlari onun kosulduz seviyor.

sizce de yapimci etrafindakilerinin ovuldugu, ama diger insanlarin sevdigi oyuncularin arka plana gecistirmeye calismasi, reytinganalizi gibi analizle alakasi olmayan birilerinin dizi oyuncusunu kotulestirmesi, oyuncu degiskligi istemesi, hatta kizin gidecegi aciklanmadan once yerine diger bir oyuncu onermesi tuhaf degil mi? belki de kiz bu yuzden birakti diziyi. diyelim ki orada bir kotu seyler oldu, yesim salkimla ya da baska birilyle kavga ettiler (yani ben seray hic bir sey yapmadi demiyorum, belki de onun da hatalri oldu) ya da baska bir sey oldu, kiz da bundan sonra cikti. o zaman niye bir halk adami olarak hala onun oynadigi 2 bolum varken kiza olan elestrileri rt’liyor. elestri yapanlara kizmiyorum, herkesin kendi dusuncesi var. ama bir patron olarak calisanini insanlarin yuzunden dusurmeye calismasi, dizi fertlerinin nedenini soylemeden insanlari kiza karsi hickirmaya calismasi cok ta kotu olmus. herkese saygi duysam bile bu durum beni diziden cok soguttu.

zaten bu ekibin bazi fertleri icin soyle bir durum var ki bir oyunuclarin baskalarindan daha sevilmesini hazm edemiyorlar gibi geldi bana. belki de yaniliyorum. oyle bir sey toksa ozur dilerim. ama onlarin yaptiklarindan sonra boyle bir sonuc cikardim. seray kaya’yin gitmesine ben o kadar uzulmedim, hikaye var ortada, aysenil hanim, zuhal hanim, gokhan bey var ortada, beni uzen sey bazi ekip fertlerinin basari nedenini kendilerinden aramasi, ne kadar soyleselerde boyle guzel dizinin ekipce yapildigini, oradan bir parca olmadan da bazi seylerin degisecegini gormezden gelmesi. bir programda yapimci dizi basarisi hikayeye bagli demisti. evet, dogru. ama sadece hikayeye degil, oradaki karakterleri canlandiranlara da bagli. seray turk tarihinde erkeksi kizi canlandiran ilk oyuncu degil. ama o kadar sevildi ki…bizim icin o seray kaya degil, sadece miray oldu. o yuzden de ben onun her seferinde ben size seviyorum demeden, sadece oyunculuguyla ilgilenmesi icin saygi duydum.

simdi ben bunlari nereden cikariyorum. ilk olarak diziden bas rol oyuncusu selen seyven gitti, ama o zaman sadece 2 ay suren bir dizi oldugu icin hemen toparladi. ben cok seviyordum seleni, yoncanin rolunun hakkini veriyordu. o zaman da bu kadar buyuk olmasa bile bir sorunlar oldu, ve hersey insanlar onunde oldu. sonra da bu durumu kapattilar. simdiyse bu. sizce de bu dizideki insanlarin cogu seven oyuncularin gitmesi/cikartilmasi garip degil mi? avrupa-avrupa da da boyle oldu.

cok sinirliyim. patron olan yapimci niye bize bunlari gosterdi??? her ne olursa olsun anlasamadik, kendi istegiyle cikti deseydi, o zaman ben sadece seray kayaya ofkelenirdim. asil mesela seyirciyi bu kadar igrenc seyin ortasinda tutmasi.

simdi izleriz seniz-aziz-gun gittikce simaran gulayi. oyuncular islerini cok iyi yapiyorlar, ama karakterlerden nefret ederim! dunku bolumu izleyemedim bile!
)))

Oy Ver

6.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.