Kocamın Ailesi - merhaba, bugun cok uzun bir yorum yapmistim, ama kayboldu

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
kercan82
Erkek
1/1/1982 (42)
merhaba, bugun cok uzun bir yorum yapmistim, ama kayboldu neredeyse. o yuzden de uye oldum.

arkadaslar, bu sayfa artik seray kayayi karalama sayfasi olmus anlasilan. ama bence bu olayda 3 uc taraf hatali:

1) tabi ki seray kaya diziyi yari yolda birakmamaliydi. yani ne olursa olsun karyeri icin onemli bir teklif aldiysa bile birakmamaliydi. eger sorun yakinlasma opusme gibi sahneleri istemediyse ben ona saygi duyuyorum. ben de zaten serayi miray disinda bu kalitesi icin sevdim. cunku musluman turk milletine opusmeden de tutkulu aski hissettirebilen iki oyuncu varsa o da serayla ahmet. bu yuzden , ve de hic bir oyuncuya benzemeyen bir tipi icin sesi, mimikleri, durusu ve guzelligi icin ben bu kiza ask oldum ya resmen kiskaniyorum ahmetten ve de gokhannan.ben bu kizi opmeye kiyamazdim ki.

2) dizi fertleri de hatali. ne kadar kirildiysalar bile onlar halk adamlari. famircilerin cou ergen kismi diye onlari azarlamalari ve de giden oyuncu arkasindan onca laf soylemelerini bu diziye bu unlulere hic yakistiramadim. seyirci tepkisinin yuzunden bir oyuncuyu karalama kampanyasini cok igrenc buldum halbuki o oyuncunun diziye olan katkisi cok buyuktu.

3) kabul edelim seyirci de haddini acti. tamam bu islerde en onemli olan seyirci de. ama seyirciyiz seviyoruz diye serayin ozel hayatina fazla karistilar. yani buse hanimin sevgilisi icin mutlu olurken serayin sirf dizideki abisi olan biriyle sevgili oldu diye cok hakaret ettiler. bu sayfada da, kizin instagram sayfasi acikken cok agir yorumlar yapildi. bize ne onun ozel hayatindan.

o yuzden bu olayin bu kadar buyumesinde 3 tarafin da etkisi oldu.

arkadaslar, hatirliyorsak 3-4 ay once de yapimci hanim herkes seray oldu diye anlayan cok kotu yorum yapti, ondan sonra da miray bir yerlere gitmis 2 hafta dizide oynamadi. ondan sonra fotograf geldi keyifliyiz diyen. o fotograftaki kagitlari herkez senaryo dediler. ama her gun isimde sozlesmeyle ugrasan biri olarak bu kagitlarin sozlesme oldugundan emindim. yani yapimci serayi cikardi da ondan sonra tepki gelince geri getirdi. yani banu hanima tesekkurler cikardigi kizi geri getirebilmesi icin. seray hanima tesekkurler cikartilsa bile izleyici icin geri dondu. ondan 3-4 ay sonra yine ayni mevzu. seyirci serayoguk oynuyor, oyuncu degiskligi olsun diyor degerli yapimcimiz da bunu hemen rt-liyor. yine de igrenc. yani birileri o zaman serayin ciktigi belli oldugu icin yapimci seyirciyi alistirmaya calismis diyorlar. o zaman bu daha da kotu. sonra da 47 bolum persembe oldu, niye aciklama cumartesi geldi seyirciyin yapimciya yalvardigi halde. ama yine de bu olayda haddini fazla acan izleyici hakaretleri oldu. bu da dogru degil aslinda.

yani her taraf diger tarafi suclamayi biraksin da once kendi hatalarina baksin.

yine de bize boyle guzel sahneler izlettigi icin banu hanima, senaristlere ve de serayla ahmete kocaman alkislar.

herseyin cabuk bittigi cok uzucu. olan seyirciye oldu!!!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.