Kocamın Ailesi - simdi izleriz o simarik gulayi, aile dizisinde yer alan

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
simdi izleriz o simarik gulayi, aile dizisinde yer alan hakanin ahlaksizligini, seniz-aziz ve de abartilan altin kizlari. yanlis anlamayin oyunculari harika is yapiyorlar, emeklerine saygi duyuyorum, ama bu karakterleri gordukce kanal degistiriyorum. bu dizide en cok sevdigim karakter zafer baba, gordukce kocamla kizlarimi dusunuyorum. oyunculugunu hic abartmiyor.
son olaylar cok uzucu. niye bunlarin hepsi perde onunde oldu. kim ne yaparsa da perde arkasinda kalmaliydi. kizim mirayi cok seviyordu. o kadar uzuldu ki benim canim acidi. ilk olarak mirayi canlandiran kiza cok kiziyordum. ama dun kizim bana oyle seyler gosterdi ki diziye olan sevgimi yitirdi. o oyuncuya canim acidi. guclu olsan cevrendekiler cogalacak tabi ki. gitmekle de hakliymis. bu olaylar 3 hafta once baslamis yapimcinin bu kiza yapilan elestrileri kendi sayfasinda yayinladiktan sonra. bilmiyorum oyle anladim. anladigim kadariyla uc hafta once oyuncu degiskligi karari alinmis. o zaman niye dizi bittikten iki gun sonra aciklama yapildi. benim bildigim dizilerde ayrilik olan gun aciklama da yapilirdi. bilmiyorum belki de yaniliyorum. yani ben sadece dizilere odaklanip o internetten oyuncular hakkinda hic bir seyle ilgilenmiyorum. her seyi kizimdan ogreniyorum. ama ben oyuncularin dusunceleriyle ilgilenmeyerek cok dogru yapiyormusum. oyuncularin o laflari hic yakismamis bu diziye. keske gormeseydim de diziye olan zevkimi bozmasaydim. bu hafta da persembeyi hic beklemiyorum.
benim icin bu dizi fatih miray karakterlerinden ibaret degildir. ama ben 22 yasindaki kizimin miray gibi olmasini isterdim. karsisina fatih gibi biri cikmasini isterdim. karakter olarak soyluyorum. opusme sevisme gibi seyler yasamadan ne kadar asklar birbirine. ben begeniyordum onlarin arasinda boyle seylerin olmamasini. miray’i canlandiran kizi yani serayi onun icin bir cok kisi elestirmis. herkesin farkli dusuncesi var tabi ki. ben o ikisi birden gitse bile diziyi seyretmeye devam ederdim. ama simdi zevkle degil..
bence reyting cok dusmez. dusse bile sadece mirayin etkisinden degil de, seniz aziz gunesin ablalrinin sahneleri cogaldigi icin. hikayenin sacmalamaya basladigi icin. her sahnede o simarik gulayin olmasi icin. ve de bu dizinin bir oyuncuyu karalamaya calistigi icin duser. cogu ergen de olsa fatih-miray seyircisini uzdukleri icin. yani o karalama kampanyasini baslatandlar da, diziyi yari yolda birakan oyuncu da hatali. neyse tarik var, gunes var, cucu ve pelin var. herkesin kendi sevdikleri var. ama allah askina pelini kucuk kizima gostermek istemiyorum. oyuncu olarak bu kiz isini cok iyi yapiyor. masallah. allah nazarlardan korusun. ama ona yazilan sozler, buyuklere olan saygisizlik hiz te aile dizisine yakismamis.
boylece ben de ilk kez bir dizi hakkinda yorum yaptim. umarim en son yorumum da bu oldu. diziyi izleyenlere de izlemeyenlere de allah sabir versin.

Oy Ver

5.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.