Kocamın Ailesi - merhaba, ben de sirf 5-10 dakikalik famir’i izleyebilmek

Kocamın Ailesi Kocamın Ailesi
merhaba, ben de sirf 5-10 dakikalik famir’i izleyebilmek icin 2 saat bu diziye (bunaldigim seniz, hakan, aysel v.b)katlanan biriyim.

ama nerede o famir??? kendi ellerinizle yarattiginiz bu karakterleri ve cifti kendiniz olduruyorsunuz.
yoksa bu famircileri tepkilerinden dolayi cezalandirilma mi? once ben de famir fan sayfalarinin o tweetlerini dogru bulmuyordum. ama haklilarmis.

onceki bolumlerden sonra istemesemde oyuncuya olan hakaretleri okudukca bu soguklugun seray kayadan kaynaklandigini dusunmustum. sanirim yanilmisim. bu bolumde ahmet kayakesen de samimiyetsizdi. yani sorunun oyuncularla alakasi olmadigindan eminim artik. ekipce insanlari bu ciftten vazgectirme cabasinda bence. ne bileyim, bana oyle geldi. ana sayfa artik onlar hakkinda paylasim bile yapmiyor. famir’i gormemezlikten geliyor. bilmiyorum, bas roldekilere rakip gibi gorduler belki de. bu gidisle reyting dusur artik. tum aile fertlerini, gunes-tarik, cucu-tulay ve can-gulayi da seviyorum, ama onlari izlerken hic keyif alamiyorum. fatih’le miray’in saf askisini seviyordum. vicik vicik olmadan sadece bakislariya hissettirebilmesini seviyordum. dun resmen hayal kirikligina ugradim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.