Kızılcık Şerbeti - madem gerçek hayattan uyarlanmis ve canlandiriliyor,

Kızılcık Şerbeti Kızılcık Şerbeti
madem gerçek hayattan uyarlanmis ve canlandiriliyor, niye çok kişi bu kadar karakterlete sinirleniyor, ve dizi oyuncularina kiziyor.
yani demek muhafazaker bir aile de, modern bir ailede insandan ibaret. her iki tarafta insanya, demek intikam duygulari yapilan haksizliklara karşi devleşip, seytani planlar kurup karsi tarafi, alt etmek istiyor.
pembe, ortada hiç bir sey yokken aleve iftira edip, kocamla ilişkisi var derken, acaba o mu onlari birbirine yaki§tirip, hem kendi, hemde apo ve alevin kafalarina, akillarina getirmu§ olmasîn ? ve sonrada gerçek oldu işte. hem alev başlatmadi, suçlu o degil, apo beydir !! artik hep şu kadin sucludur edebiyatina son verin. fatih dogayi aldattiginda, işte bir hata yaptim, tamam artik, konuyu kspatin dendi. peki doga fatihi aldatmi§ olsaydi, kabullenilirmiydi ???!!! yani arkadaşlar,...yani iki insan ayni şeyi yapinca, ayni şey degilmi ? !! ikiside insan !!
bu arada bu dizi gerçek hayattan uyarlanmiş, senaryo, senarist lerin şucu ne ?
bu arada birde şu var, alev iyi yapmadi, etrafi ateş topuna çevirdi diyen kişiye, ayol bunu alev mi yapti ? apo ona aşkini ilan etti, ve devamli israr etti. yuva yikmak, ihanet etmek için, iki indan gerekli, tek kişi degil. bilmem anlaşiliyormu ? hepte kadinlarmi günah keçisi ? erkek sanki şuuru, akli, zekasi olmayan zavalli varliklar. ?!! erkegin elinin kiri, günahi olmaz, kadin ama cehennemlik, öylemi ?

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.