Kiralık Aşk - anlasilan herkes elcinin roportajini kendi dusunceleri

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
anlasilan herkes elcinin roportajini kendi dusunceleri dogrultusunda yarumlamis. yani tarafsiz olarak degerlendirmemis.
1- barisla arkadasiz, uyumumuz var neden oynamayalim beraber (arkadas ile sevgili terimleri maalesef surekli birbirine karistiriliyor. sevgili olmadan iki farli cinsten insan arkadas olamaz mi)
2- bence bu sinema filmi baris'a elcin'den verilen ikinci sans'tir (elcinin kendisinden veya cevresenden baris hakkinda hicbir yorum yokken, barisin cevresinden elcin hakkinda piyasaya surulen dedikodularin sonu ancak yeni bitti veya bitirtildi. veya birilerin kafasina gittikleri yol yol olmadigi dang dangetti. veya ettirildi.
malum kisinin filmi iptal veya gecikti, baris filmde oynamayacagi haberleri cikti, reklam meklam yok. ee barisi bu durumdan kurtarabilecek kisi elcinden baska degildir.
soruyorlar filmde oynamaniz avantaj mi dezavantaj mi - birbirimizi tanidigimiz icin, ve seyircilerin bir kisminin isteklerinden dolayi avantaj, amma baska seyirciler icin ... (dezavantaj diye soyleyemedi)
peki cekimler nasil gidiyor - iyi gidiyor, anlasiyoruz, ama gorecegiz...
yani kisacasi bence elcin cok dikkatli bir bicimde konusuyor, ve hic kimseyi ne fazla umutlandirmak ne de kirmak istiyor. arkadaslik bitebilir gibi bir seyler de soyluyor.

turkan abla umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin. acil sifalar dilerim.

dilekb

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.