Kiralık Aşk - bazı insanlar yağmuru hisseder, diğerleri sadece

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
bazı insanlar yağmuru hisseder,
diğerleri sadece ıslanır..

bob dylan

selam dostlar..

öyle güzel yorumlar yazdınız ki, kayıtsız kalamadım..
türkuaz, figen, ben perim, nihalcem, tamer bey, yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.. keramet bende değil, sizlerin güzel yüreklerinizde..

türkuazcım, söylenecek ne kaldı bilmiyorum tek kelimeyle muhteşemsin.. eline, emeğine, güzel yüreğine sağlık.. herşey nasıl da olması gerektiği gibi ilerliyor.. ve evet bu olmalıydı, bunları izlemek hakkımızdı dediğim herşeyi izliyorum sayende.. okuduğun kitabından paylaştığın alıntı harika.. paylaşımlarını arttırmanı bekliyorum, teşekkürler..

figen, yankı, fıkralar için teşekkürler gülümsetiyorsunuz..

gülçince, iyi olduğunu bilmek mutlu ediyor.. seviliyor ve özleniyorsun..

tamer bey, çok zarifsiniz.. yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.. alan yazınız öyle güzel anlattı ki burayı..daha güzel ifade edilemezdi gönül bağının güzelliği, zenginliği.. kaleminizden çıkan değerleri okumak büyük keyif, teşekkürler güzel yüreğinize, teşekkürler emeğinize..

bakmak ve görmek birbirinden çok farklı.. gören gönüldür bana göre, ve herkes bunu başaramaz.. sadece gönül insanlarının işidir görmek.. ne mutlu bana ki gönül insanlarının bir arada olduğu özel bir mekandayım..

gerçek hayat bakan insanlarla dolu, görmek her kula nasip olmuyor.. görülmek de öyle.. bazen en yakınızda ki insanlar bile görmeye değer bir şey aramıyor, neticede hiç birşey göremiyor.. bu bir kayıp mıdır, kimin için kayıptır, tartışılır..

sessiz takipçim, özleniyor ve bekleniyorsun..

sevgili papatya, iyiliğinden haber vermen çok mutlu etti.. yaşadığın süreç çok zor.. zoru başarmanın keyfi gururu bir başka.. kolayı herkes başarıyor zaten.. başarmanın haklı gururunu paylaşacağın günleri bekliyorum, rabbim yar ve yardımcın olsun..

türkan hanım meraktayım..

yazmaya başlayınca atı alıp üsküdar'ı geçmişim sanırım..

gönül dostlarıma selamlar, saygılar.. rabbime emanet ediyorum sizleri, hoşçakalın..

& derin


ben perim, figen, tamer bey, şiirleriniz için çok teşekkürler.. şiirsiz kalmamalı gönül sayfası, bizi bize kim anlatır yoksa..

sultan, yay kadını, her defasında unutuyorum kusura bakmayın, selamlar..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.