Kiralık Aşk - yapım ve kanalın resmi olarak seyircilerine borçlu oldukları

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
yapım ve kanalın resmi olarak seyircilerine borçlu oldukları bu açıklamanın köşe yazarı ile açıklanması seyirciye saygısızlıktır kesinlikle burada yazan arkadaşların tepkilerini sonuna kadar hak ediyorsunuz.
özel hayatın burada yazılmaması konuşulmaması taraftarı olan ben tarafsızca medya haberlerini takibe aldığımda özellikle ikinci sezon çok yoğun bir şekilde şuursuzca yada bilerek g... ö... ın elçin sangu olarak değil defne olarak giyinme tarzı ve üstelik birebir aynı olması medya da ilişkisini çok fazla göz önünde tutması fazlası ile dikkat çekici defne ne giyse aynı tarz giyiyor ne resim yayınlansa aynı tarz resimlerle karşılık veriyor hatta en komik olanı elçin sangu spor videosu ve resimleri yayınladığında kendisi heen boks eldivenli bir resim yayınladı işte o zaman ben bile pes dedim.bilinçli yapıyorsa kişilik problemi yaşıyor bilinçsizce hareket ediyorsa ikinci sezon kısknaçlık tavan yapmış.yazık kendisi de mesleğinde başarılı isim yapmış biri olarak sonsuz destek olmalıydı partnerine.bu sabah bende i... da barışın sürprizi var sizlere diye açıklamasını okuyunca röportajında birşeyler olacak dedim ve sezon finali haberi geldi.barış arduç kendi planlarını kendisi açıklamalı idi.fakat özellikle bu sezon verdiği röportajlar da fazlası ile hırçın ve umursamaz davrandı çalıştığı dizi için o zaman onun için birinci sezon heyecanı çalışma azmi bitmiş belli olmuştu.
ikinci sezon biz defne ömer aşkı yerine elçin barış arkadaşlığı izlemeye başladık.63.bölüm uzun zamandır seyrettiğim ka nın en eğlenceli en güzel bölümlerinden biri olsa da kiralık değil bence aşk bitti dizide.
sevgili barış arduç ve elçin sangu kiralık aşk ikiniz içinde büyük başarı oldu.beklenmedik şaşılacak ve sürpriz bir başarı.kanala yapımcıya senariste ve kendinize büyük paralar kazandıran ve her kimin ego ise bu sorun halledilmeliydi kendi içinizde.final kararı alındıysa yanlış zaman baz alındı en azından yaz sezonuna kadar devam ettirilmeliydi.hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmez elden yanlış karar olduğunu size zaman gösterecek.
haktanpak buraya uğradığında yazdıkları da buradaki değerlere saygısızlıktı.bu sayfa o kadar değerli okumuş meslek sahibi oturaklı bilgili zehir gibi kişilerin yazılarıyla doldu ki bütün bunları okuma imkanı bulmadan araştırmadan daha önce burayı dikkatle takip etmeden bir kalemde herkesin üzerine bir çizik atarak yazdığı yazı aslında kendi kişiliğinin bir aynası idi tanıdık öğrendik.
tüm ka ekibinin yolu açık olsun.bir daha da böyle taraftar fan tutkulu seyirci ve yorumcuyu hiçbir çalışmalarında göremeyecekler.selma

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.