Kiralık Aşk - selam ka petileri kısa bir yorum yapıp gideyim ömerin

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
Gölcüklü
Bayan
Kocaeli/Türkiye
13/5/1968 (57)
selam ka petileri kısa bir yorum yapıp gideyim

ömerin sırrı gelmiş hoş gelmiş , beni takip edenler mutlaka hatırlayacaklardır , ömetin sırrından bahsetmiştim size nerimanın değil özellikle ömerin sırrı olduğunu hatta şükrü ile böyle bir sırrın olduğunu da söylemiştim. mektuplu olan sahneleri şükrünün evinşn önünde sizinkini olsa saklardım repliğini iyi hatırlayın. bunu aylar önce size bu platformda söylemiştim .

hepinizde bir vuslat beklentisi var ama ben diyorum ki vuslat yok, olmayacakta ancak evlendikten sonra yazacak acemi bize vuslatı.
bu beklenilen ne olabilir ne o zaman buyrun beyin fırtınasına
ömerin defneyi dağ evine sonsuzluğun başladığı yere götürüp takması
evlilik teklifi
hadi sizi kırmayalım hiç umudum yok ama vuslat diyelim

ömerin sırrı karanlık yönü
zaman zaman kabuslar görürüz, gördüklerimizi hatırlamayız ama bir şey bizi tetikler bir anda gözümüzün önünde beliriveriz ben bu son sahnedeki olaya ömetin defneyi bankta bıraktığı zamanda gördüğü kabuslardan biri olarak değerlendiriyorum. defneyi bankta ya da düğün sonrasında bırakıp giderek ( halen düğün sonrasına farklı bir açı ile bakıyorum) eksrim sahnesinde olduğu gibi kendi içindeki hesaplaşma ile duvara toslama diye düşünüyorum.

ikincisi ise ömerin sırrı bilerek oyun oynadığı ömerin karanlık yönü bunu düşünmek bile istemiyorum ama haktan pakın siz ömeri sevin sözleti beni nedense ürkütüyor.

yeni bir ondörtlüğe giriş yapacağımızı düşünüyorum . 64 bölüm sonu itibariyle gerçek kavusma gerçek aşk , okuduğum tüm kitaplar bilinçaltı yaşamı birbirini bulmadan önceki yaşamı çağrıştırıyor. aşk ve cinler sürekli olan bir rüyada yaşamak kitap henüz bitmedi
bir ara size aşk ve cinlerdeki rahibin gördüğü rüyadan da bahsederim.

pamirin hali zaten belli ne kadar kaçmaya çalışırsa defneye aşık olacak. ayyar tilki art ayağından tutulurmuş, bizde pamirin kurnazlıklarını göreceğiz elbet. son sözü yine bizim defnemiz söyleyecek.
netiman bu aşkta ömer ve defnenin tarafı olacak .
dede devreye girecek
defnenin annesi , ömer duyduklarından öğrendikletinden sonra yavaş yavaş konuşa konuşa defnenin bir bildiği vardır noktasına gelecek aheste aheste acele yok lig uzun sezon haziran 😃

sağlıkla kalın
annesinin yüzüğünü takması eksk olmuş 😃

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.