Kiralık Aşk
zübüşcüm... dua'na en içten amin diyorum. çok şükür durumu iyi. bende sana selamlar, sevgiler yolluyorum.
story ve her... amacım asla özeli didiklemek değil inanın sadece burada defalarca yapılan özelin önünü kesmek için yazdığım bir cevap benim ki. dizide ki veya sosyal medyadaki bir bakıştan, bir dokunuştan fazla anlam çıkarılmasın diye yazdım. yinede keşke ortaya değilde ismen yazsaydınız.. başkalarını zan altında bırakmak istemem.
şimdi yazacaklarım hem özele neden cevap verdiğimi hemde story'nin sorularının cevabı için yaşadığım olaylardan bir kesitle cevaplamak isterim.
üniversite yıllarımda okul masraflarımı karşılamak ve ailemin yükünü azaltmak için part time iş araştırıyordum. okuldan bir kız arkadaşım bir ajansa bağlı reklam ve dizi oyunculuğu yapıyordu. banada " madem çalışmak istiyorsun gel senide ajansa götüreyim" dedi. önce ailemin fikrini alıp gittik. o zamanın ünlü ajanslarından biri...konuştuk beğendiler... fotoğraflar çekildi. anlaşma imzalandı. bir hafta sonra ajanstan tlf geldi. ünlü bir mobilya firmasının ( hala piyasada olan bir firma) yüzü olmamı istediler. ilk reklam filmi çekildi. daha sonra devamı niteliğini taşıyan 3 film daha çekildi. iyi bir para aldım bu reklamdan. daha sonra iki banka reklamı, toplukonut reklamı, şeker reklamı böyle devam etti. daha sonra beş bölüm dahil olacağım bir dizi teklifi geldi. ünlü ve duayen kişilerinde yer aldığı bir dizi. ajans bana oyunculuk dersi aldırmaya başladı. dizi çekildi 5 bölüm sonra benim rolüm bitti. arkadından bunu. 4 bölüm oynadığım başka bir dizi takip etti. fakat çekimler çok uzun sürüyor, o kadar çok yoruluyordum ki ancak sabaha karşı eve gidebiliyordum. birde bu arada okul bitti. biraz daha sabrettim. bu böyle aynı ajansla yedi yıl devam etti. daha sonra kariyerimi bu şekilde yapmak istemedim. iş hayatı bana daha cazip geldi. bıraktım. bu yedi yıl içinde yola birlikte çıktığım kişilerden bir kısmı ünlü oldu. hala gerek ekran önünde gerek arkasında görüştüğüm kişiler var. özellikle iki kişi hayatımın vaz geçilmez dostları.
şimdi bunları neden yazdım. gerek dizi, gerek film hepsi emek ama çok fazla emek istiyor.
bu piyasada iyi bir yer edinmek özel hayata dikkatten ve çok çalışmak, devamlı kendini geliştirmekten geçiyor.
özel hayatlar hep gizli yaşanmak zorunda.
dizi piyasasında en çok komedi, aşk ve aksiyon dizileri ş yapıyor. senaristlerde ya ikisini harmanlayıp birşeyler çıkarmaya çalışıyor yada sadece bir aşk çevresinde yaşananları kaleme alıyor.
rekabetin çok olduğu bu piyasada gerek oyuncu, gerek senarist için bir yer edinmek çok zor.
ben tercihimi bu sektörden yana kıllanmadım. hiç bir zamanda verdiğim karardan pişman olmadım. benim tercihim iş hayatı ve aile kurmak oldu.
hani size bahsettiğim iki dostum var demiştim. işte o özelin cevabını birebir tanıyan o can dostumdan öğrendim. o yüzden paylaşmak istedim.
niyetim özeli karıştırmak hiç olmadı. sadece yazılanlara nacizane cevabımdı.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
selamlar..
cansın