Kiralık Aşk - günaydın arkadaşlar.herkese mutlu haftasonları

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
günaydın arkadaşlar.herkese mutlu haftasonları diliyorum.
yorumları okudukça herkesin benim gibi düşündüğünü gördüm.çoğunluk böyle düşünüyorsa bir yerde sıkıntı var demektir.
paresim ben de hala sakinleşemedim.önceden defalarca ömer defe sahnelerini izlerdim.ama bu bölüm izlenecek deföm sahnesi yoktu.diziden tuhaf bir şekilde soğudum.nerde benim eski kiralık aşk dizim.birbirine güzel güzel bakan başrol oyuncularım.damlalıkla verilen deföm sahnelerinde duygu geçişlerini alamadım.ömer sürekli defnenin dudaklarına bakıyor.dudaklarına değil gözlerinin içine bakması lazım.defnenin içindeki acıyı gözlerinde görmesi lazım.oturup konuşmaları lazım.artık ger ekten bunu söylemekten dilimizde tüy bitti.
geçen sezon ömer bey kendisine bir bez parçası veren galoyu alıp ilkkarşılaştıkları yere gidip saatlerce konuşmuşlardı.üstelik rahatsız edilmemek için teli de sessize almıştı.isterse meriç hanım diyalog sahneleri yazabiliyor.ama başrollere gelince diyalog miyalog hak götüre.ben artık batan passıonisten nöronun sosyetik kaprislerinden bir araya gelemeyen barolleden usandım.
evet isyan bayrakları dalgalanıyor tamer abi.ikinci sezon devam etmesi için dua eden ben üçüncü sezona gitmesini istemiyorum artık.

Oy Ver

6.5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.