Kiralık Aşk - her barismanin onunde iki engel var. birincisi karsilikli

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
Suzal
Bayan
Londra
2/12/1972 (53)
her
barismanin onunde iki engel var. birincisi karsilikli guven. kolay kazanilmiyacak ama icimdeki ses bunun pamir sayesinde kazanilacagini soyluyor. kafamda tam cozemedim ama icimdeki ses oyle diyor.

ikinci engel, defnenin etrafi sarili. omer adi evin icinde bile konusulmuyor. bence omer kaleyi icerden kazanmali. bunada ilk olarak iso ile basliyacak. yaseminden ayrilan iso, omere icini dokmustu. ayni seyin tekrarlanmasini bekliyorum. isoyu kazanan omer daha sonra serdarin da gonlunu alir. en zor kismi aneaneyi razi etmek olacak. serdar ve nihan borc olayini tum gercekligi ile aneanneye anlatmalilar. ayrica hizir gibi yetisip oturduklari evi alanin omer oldugunu ve birseneden fazla kira bile odemediklerini de anlatmalilar. anneane ancak bu sekilde ikna olur diye dusunuyorum.

kubra, herzamanki gibi harika yorumlamissin bolumu.tesekurler.

gulcin, tum senaryolarin birbirinden guzel, ama "best of gulcin" bir baska guzel. ne oldu nasadan bir aciklama geldimi, o elbise alt kata nasil gitmis gecen zamanda cozebilmislermi.

senay, bir kez daha sana hayran kaldim. sayfadaki tum guzellikleri sen sakliyorsun. bu ne guzel bir ilgi ve emek. cok degerlisin.

cigdem, aysu, &derin, ne oldu bize bir turlu bulusamiyoruz. ozledim.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.