Kiralık Aşk - bölüm 4 nihan oğlu ile birlikte sahildeki çay

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
Hülya ben
Bayan
İstanbul
10/3/1981 (44)
bölüm 4

nihan oğlu ile birlikte sahildeki çay bahçesinde vakit geçirirken küçük oğlu iso ile konuşuyordu. iso sanki nihan'ın minyatürü gibiydi . özellikle gözleri .

sonra defne'nin oturduğu masanın ortasına iso yu koydu .

n: eski günlerdeki gibi . defne , nihan ve iso .. ama tabi bu iso biraz minyatür!!

gülüşüp eski günleri düşündüler . defne'nin aklı ömerdeydi.

d: teleskobumu geri aldım

n: nasıl yani ? anlat çabuk.

d: işte dün akşam ömer geldi o getirdi .

n: defne birşey sorcam . değilmiş mi? eskisi gibi mi?

d: aynı aynı . sadece biraz farklı . ve hala birşey söylememem konusunda beni sıkıştırdı . ve geri gelip beni tekrar kontrol edeceğini söyledi . çok ciddiydi

n: sen ne düşünüyorsun? birşeyler saklıyor , kendini saklıyor . gerçekten ciddi bir suç işliyorsa ? ya hayal bile edemeyeceğin kadar kötü bir şey yapıyorsa ? defne unutma ömer çok uzun zamandır ortalıkta yok . o eski ömer olmayabilir . ve biliyorsun kızınca kendini kaybedebiliyor .

gerçekten öyle . defne bunu unutmuştu . ona tekrar kavuşmanın , öpüşmenin heyecanıyla ömeri unutmuştu . kendini ömeri tekrar görmenin heyecanına vermişti .

d: ya onu eve aldım . ve çok gizemli konuştu . çok korkuyorum

n: tamam teleskobunu aldın. ve biraz korkmuş şaşırmıştın . normal yani
peki bu defa yine seni tehdit etti korkuttu mu?

d: yok hayır . uyardı ama giderken hoşçakal öpücüğü verdi.

n: oha !!

d: küçük bir öpücük aslında .

n: belki tekrar bir araya gelirsiniz

d: hayır . kesinlikle hayır ! daha yeni ömer düşüncesinden kurtuluyorum. ve bu gördüğüm ömer çok farklı . bir daha benzer şeyler yaşayamam .

n: sen ne dersen de ! bu ada'm senin ömer'in . ve ikiniz acayip birşeyiniz . normal değilsiniz yani .

d: neyse ne . bu defa kararlıyım . hayır diyeceğim .

n: tabi yine birbirinizin yörüngesinden kocamayacaksınız !

---

koray'ın partisinde sinan'ın kolunda etrafına gülücükler veriyordu defne . şirkettekiler , necmi bey herkes sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyordu .

o anda düşündü. herkes oyun oynuyor . artık defne iplikçi olmayacağımı boşanacağımı ömerle olanları , yaşananları herkes örtüyor . acaba defne duyguları konusunda kendisine de yalan mı söylüyordu ?

derya : harika görünüyorsun defne .

d: sen de derya , sen de .

o akşam orda derya gibi defne'nin çevresindeki herkes vardı . sanki herkes defneye herşey bitti geçti yada hiçbirşey yaşanmadı hepsi hayaldi demek istiyordu .

sonra hulusi dedenin yanına gitti.

hulusi : seni görmek çok güzel kızım

defne : sizi de böyle sağlıkla görmek elbette .

hulusi: (etrafına bakar ) ömer nerde ?

d: ( artık alzhemer ı artmaya başladığını hatırlar ) biz boşanıyoruz dede . o gitti ya .

hulusi : nereye gitti ?

d: ( ne desin? bilemedi. biraz sesini yükselterek ) bilmiyorum . belki de başka biri için terketti .

son söylediğini herkes duymuştu . kısa bir sessizlik ve gözlerin defneye çevrilmesi sonrası

hulusi : hayır kızım . öyle olmadı . o burda biliyorum . hatta bu akşam evine geri dönecek . başına kötü birşey gelmiştir . ömer seni asla bırakmaz ! ancak bir sersem seni bırakır .
---/
ertesi gün şirkette biraz vakit geçirdi . sinan a uğradı . iso ile konuştu . biraz kitap aldı . ( yine belki ömer'in okuduğu kitaplar ) tek başına dolaştı .

tam iki defa teleskobunu alıp evden çıktı . ve ömer'in kaldığı çiflik evine doğru yola çıktı . ve yarı yolda geri döndü . aklı hep ömer'de sakladığı sırdaydı. onu defalarca kovmuş ve uyarmıştı .

uzun süre dışarda tek başına vakit geçirdi yine . eve geldi . yine yanlızdı . herzamanki gibi .

bu defa sinan'ın evinin bahçesine çiçek dilmeye karar verdi . bu iyi gelecek diye düşündü .
biraz çalışıp yorulunca su içmek için eve girdi .

geri dönüp bahçeye gitmek için kapıyı açtığında ise ömer ile yüzyüze geldi . o şaşkınlık içinde düşmeye çalışınca ömer ellerini defne'nin beline doladı. gözleri defne'nin yüzünde dolaşmaya başladı .

ö: merhaba defne .

---/

Oy Ver

7.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Güzel

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.