Kiralık Aşk
Mehpus
Bayan
Avustralya
10/6/1961 (64)
canlarim ben geldiiim,
soguk melbourne'den hepinize sevgiler. son 20 yilin en soguk gunuymus bugun. yakinlarda biryerlere kar yagmis belli cok soguk 10 dereceydi bugun. aldigim haberlere gire sizlerde yaniyorsunuz cok sicakmis. kolay gelsin hepimize.
arkadasimin kinferansi bitti bugun aksam yemekte olacak bende sizlerleyim bu aksam(sabah olacak burda).
kanadalim dan baska bir haber cikmadi anladigim kadariyla, keske iki satir haber alabilsek ne iyi olur du! umarim hizli bir sekilde iyilesiyordur yakinda kendisi yazar bize.
tamer yok hala, ben simdi 2016 avrupa kupasi maclarini kiminle konusayim, ah tamer ahhh. belki okursan diye yaziyorum en cok hosuma giden mac portekiz -macaristan maci oldu, boll gollu seyretmekten cok zevk aldim..
silam, her, aysu, kara kedi tesekkurler senaryolariniz harika ellerinize saglik.
berfin gecmis dogum gunun kutlu olsun.
sadaqatim ne guzel siirler yazmissin oyle tesekkurler.
nihalim nasilsin ozledim seni de..
gulcin, gulgun, gamzem, fannesim, nevin, blk, mavim, aysunnum,gunes, chili, eski ve daha ismini yazamadigim tum perilerim sevgiyle kucakliyorum sizleri.
hem heyecanliyim hemde uzgunum ka olmadan iki ay nasil gececek bilmem.
yazarokurum muzik harika olmus cok tesekkurler.
simdilik bu kadar aksam yoklamada gorusmek uzere..