Kiralık Aşk - iyi akşamlar. eski hoş geldin. bm topluluğudur burası. her

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
nihalce
Bayan
bandirma
11/6/1969 (56)
iyi akşamlar. eski hoş geldin. bm topluluğudur burası. her ülkeden birileri var.
güneş hocam yazın çok güzel. hikaye de çok can alıcı. benim de bir hikayem var ama gerçek yaşanmış bir hikaye. konu ile ilgili olduğu için yazayım dedim. ali amcamız vardı rahmetli şimdi. mekanın cennet olsun. ortak dostumuzdu eşim ile benim. düğün günümüz de ali amca eşime kendi yaşadığından bir hikaye anlatmış. her daim hatırlarız .
evlendikten sonra ali bey amca eşi ile birlikte memur olarak başka bir şehirde oturmaya başlar. annesi onları ziyaret etmeye gelir. aradan bir kaç gün geçer gelin ve kayinvalide bir türlü anlaşamazlar. karısı ali amcaya sürekli senin annen şöyle yaptı senin annen böyle söyledi diye şikayette bulunurmus.annesi de gelini için senin karın şöyle dedi denin karın böyle yaptı diye sürekli söylenirmis.bir gün öğle yemeğine eve geldiğinde bir bakmış karısı bir odada anası bir odada suratlar bir karış oturuyorlar.ali amca gelince de yine dır dır. ali amca açmış ağzını. yeterin be demiş .şimdi gidiyorum karısına sen doğru babanın evine ,annesine de sen de doğru kocanın evine..aksam geldigimde ikinizi de bu evde gormuyecegim demiş ve kapıyı hızla çarparak evden çıkmış. akşam dönmüş eve .bir bakmış sofra hazırlanmış. anası gelinine kızım kızım, karısı anasına annecim annecim diye bir iltifatlar , bizimki de kasila kasila oturmuş yemeğini yemiş. bir daha da kavga olmamış. her zaman derdi ki eşime, annen için karina , karın için annene asla taviz vermeyeceksin!!! biri için ötekini kirmayacaksin.her zaman arayı sen bulacaksın dermiş. bu nasihati her zaman tuttuk .hiç kavga , gecimsizlik olmamıştır.her zaman sevgi ve saygıyla yaklaştık birbirimize. annem eşimle tartışsak damadıni tutardi.kayinvalidemde beni tutardi. haksız olsakta bu böyleydi. her daim gönül gözümüzü açık tutmaliyiz.

ayscuncum tebrikler .inşallah üniversite yi bitirdiğinide görürsünüz .allah yetetki sağlık ve huzur versin .benim büyük olan da senin oğlanin istediği yeri bitirdi. biz de kazanacak mı acaba derken bitirdi bile. küçük olanın iki yılı var üniversiteyi bitirmesine. zaman su gibi akıp gidiyor, hiç bir şey anlamadan. ..
evimin karşısında kır düğünü yapılan düğün salonu var.bir yandan davullu zurnali oyun havaları bir yandan dans parçaları. güzel şarkılar da var.keyfim gıcır oldu bu gece.

şu fragman bir gelse de ne oluyor isteme gecesinde? gösterir mi bir şeyler anlarmiyiz bilemem . ömer in tepkisi ne olacak? dede yi görünce çekip gidecek mi? bence defne bayılacak.
hamile olduğu için. yada nihan bayılır. hastanelik olurlar.hulusi dede de arada kaynar gider.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.