Kiralık Aşk
Suzal
Bayan
Londra
2/12/1972 (53)
derinden bir ohhh cekerek hepinizi kucakliyorum.
kanali ve yapim ekibini dogru karari aldiklari icin ayrica kutlarim. umut ederim ankarali arkadasimin belirttigi konulara duyarli olurlar. inanin defomun arasina ucuncu sahislar gelmedigi surece evli mutlu cocuklu meric acemi bizleri ucurur.
ozlem seni ve mucize yavrumuz derin su yu operim kucaklarim. hayirli yaslar dilerim. efe agnimize de gecmis olsun.
hasretim insan hayatta neler nelerle karsilasiyor ve her defasinda daha guclu kalkabiliyor ve kalkmali. bende sizler sayesinde hayata yanliz olmadigimi biliyorum. burda hep el eleyiz.
aysunn her defasinda citayi yukseltiyorsun. karakol ve komserden sonra anneyi babayi da sarmak cok alemsin seviyorum seni. dini kitaplarim kayinvalidemden dolayi cok. ilgine tesekurler.
kanadalim asurenin hikayesine bayildim. tesekurler.
kitap tavsiye eden tamer bey, ankarali, aysun, by ryan, aras, gamze, umran, guliz, ismini goremedigim arkadaslar varsa affedin lutfen, hepinize ayri ayri tesekurler.
hasret , berfin, ksk siirler birbirinden guzel.
sila hem senaryon hem de aclik grevi cok cok guzel geldi. arkasindan ikinci sezon haberi cikti. cok cok guzel bir pazartesine uyandim. her sey icin tesekurler.
ben mutlu, tum kalbimle herkesin dogru yolu bulmasini dilerim.
gunes ve mavi ikinizi de cok ozledim. iyi olmanizi diliyorum. sevgilerimi yolluyorum.
gamzem balonlarimi aldim. yuzumde cocouksu gulumsememle dolaniyorum. bugun bizde tatil. takipte kalmaya calisacagim.
cansu. cok cok tesekurler. iyiki varsin.