Kiralık Aşk
storycansu,sen de pes edersen artık biz ne yapalım.biz nefes alıp bekleyelim arkadaşlar,sabah ola hayrola.
barış,hastayken bile kimseyi kırmadan fotoğraf çektirdi,hepimiz insanız hatası da olabilir ama hangi erkek bu kadar yoğun kadın ilgisinden etkilenmez.hem maddi hem manevi tavan yaptı adam.hiçbir kaçamağı da olmadı bir yıldır.biz dizimizle ilgili belirsizlikten stres olduk,kızıyoruz.bombeli bir bölümle kendimize geliriz inşallah.
bitirmezler ama biterse de ölüm yok ya ucunda,neler neler geçti hayatlarımızdan.hem galolu bölümler gibi saçma sapan bölümler olacaksa hiç olmasın yahu..
nilsu
bu arada,sosyetenin tüm partilerinde en fahiş fiyatları verip bilet almak ama karşılığında barış arduç konuk olsun diyen çılgın kadın çoğunluğu varmış.ah biz kadınlar..
nilsu