Kiralık Aşk
merhaba kiralık aşk perilerim ,merhaba canlar ,
canlarım ,perilerim epey bir sizlere selam veremiyorum emin olun gönlüm sizlerle ancak çok yoğun sağlık sorunları yaşıyorum hem kendim ile ilgili hem kendim ile ilgili elimden geldikçe yazarım.
serum ve iğnelerle ayaktayım hiç böyle olmamıştım alarji mi yoksa başka bir şey mi bulunamadı sürekli şişiyorum ve tüm vücudum kıpkırmızı döküntüyü geçmiş durumdayız.
ismimi anan anmayan tüm buradaki arkadaşları seviyorum hepiniz güzel kalın iyi kalın sağkalıklı kalın...
kiralık aşka gelince ,canlarım sizler onu korursunuz art niyetli kişilere prim vermezsiniz, ayırmazsınız ne elçini barış'tan ne barışı elçin 'den ikisine de hakkaniyetli davranırsınız bundan hiç şüphem yok.
bu bölüm bana ömer defene sahnelerinin azlığından biraz yavan gelse de ancak olması gerekenler oldu ,biraz duygularda katarsis gerekiyordu. ikisinin de ne olup olmadığını anlamaları için,iyi de oldu.
elçinime de geçmişler olsun inşallah çabucak iyileşir kuzum.
bir de şu özeli konuştukça hiç bir şey elde etmediğimizi aksine her şeyi iyice çıkmaza itelediğimiz bir anlayabilsek.biz bura da ne istersek isteyelim, yol yön gösterelim emin olun onlar yine bildiklerini okuyup, yaşayacaklar. ikisi de yeterince erişkin ve hesap kitaplarını çok da iyi yapıyorlardır hiç bir şey göründüğü gibi değildir demek ki istekleri ,yaşamları,tercihleri,çıkarları o kişiden yana oluyormuş ;bize hiç de güzel gelmezse de onlar öyle tercih etmişlerse vardır bir hesapları,kitapları .
biz dışarıdan baskı yaparak pek bir anlam ifade etmeyiz, emin olun sadece anlamsız kalırız...
onlar hesaplarını yapmışlardır,kiminle ,nereye ,nasıl yol alacaklarını...
sevgiyle kalın ,iyi kalın,salıklı kalın...
hızlı yazmamdan kaynaklı tüm hatalar için özür dilerim...
hem kendim ile ilgili hem ailem ile ilgili sağlık sorunları demek istedim