Kiralık Aşk
fatmacan etkilenmiyorum , beklentisiz izliyorum lale2 arkadaşım gibi. defneyle ömer için bakıyorum. burada yaptıklarımız tahmin. biz meriç aceminin beyin jimnastiğini gözlemlemeye çalışıyoruz.
vavcım ben meriç aceminin bu senaryo dengesizliklerinde, finans durumlarının rol oynadığını düşünüyorum. kadına da çok yüklenmemek lazım. biz hepimiz kadınların şirketinin başarılı olmasını istedik. kapanmasını eleştirdik. ama o da ek bir yük, figüran lazım, kira falan. senaryo değişikliğiyle kapattı. çalışanlar nereye gitti. yasemin neyle ortak oldu. alelacele yapınca bunlar boşta kalıyor. ortak olsa da iki ofisi tutsaydılar, meriçe kabahat bulurum eksklikler için.
fanları suçlayan bir yere gidemez ler. genel olarak aksaklıklar var. yönetim, koordinasyon, disiplin, bütçe sorunları var. fragmanın verilmemesi de bir sorun.
bir yılda 3. rejisörleri. daha özenli iş çıkması için bunlar çok önemli. kendileri de bunun farkında lar. onun için anlaşmalar uzadı sanıyorum. 2. sezon için kanala daha özenli iş sözü verilmesi lazım. gül