Kiralık Aşk - aşk herseyi affeder mi? hocam soru zor yerden geldi. kişisine

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
nihalce
Bayan
bandirma
11/6/1969 (56)
aşk herseyi affeder mi? hocam soru zor yerden geldi. kişisine göre değişir cevap.ve de yaşadığımız o anki şartlara göre durum değişebilir. elbette burada yazan arkadaşlara katılıyorum. ihanet ve şiddet affetmeyi zorlastirabilir.benim fikrimce ben affedemezdim her halde. affedenlerede saygı duyarım.
sevdiğin için sevdiğinizden vaz gecebilirmiydiniz? demiş aysuncum.buna rahatlikla evet olur cevabım.
zaten biz kadınlar fedakar yaratılmışiz rabbimizce.
güneş hocam da çok güzel hikayeler anlatmissiniz.
hasretim caktirmasaydin ha şarkı ha şiir canım benim.
evlilik sözleşmesi bence de olmamalı. buna da sıcak bakmıyorum.
sila yine harika senaryolar.bu kadar yazmayi nasıl basariyorsun gıpta ediyorum sana..bunu meslek haline getirmeyi düşünmez miydin?
zubus senin durumunda bir arkadaşım vardı. bir an seni o zannettim.ama onun babası önce hastalandı ve annesi baktı. diğerleri sallamadi bile.sonradan annesi de hastalandı ve öldü. tek kız çocuğu olmak zordur bilirim bende öyleyim.
masall basın sağ olsun. milletçe başımız sağ olsun.maalesef zor günler geçiriyoruz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.