Kiralık Aşk
tuhaf bir şekilde pembe kıyafeti yakıştırdım defne ye odasında masada ki resimde çok güzel görünüyor problem olan saçlar sanırım vuslat günü saç kuaför tarafından daha derli toplu ve özenli hazırlanmıştı ve çok çok güzeldi bu sefer yıkamış çıkmış durumunda gibi yoksa gerçekten yakışıyor saçları fakat koraya gittiğinde giydiği yeşil kıyafet şık ve zarif yeşil zaten yakışıyor.
türk nergiz nikah öncesi ön balayı ayarlıyor sinan demiş acaba ön balayı gerçek balayına döner mi bu bölümde ömer defne yi evde bırakıp bir yere gidiyor ve defne meraklanıyor yüzük odasında olduğuna göre ömer nikah hazırlıkları yapsa ve bizi mutlu ve şok etse ne güzel olur.
defne şirketin önünde üzgün olduğu an herhalde herkesin dediği gibi galo ve ömer için yazılanlara üzülüp şirketten gidiyor daha öncesi gayet huzurlu ve mutlu bir surat ifadesi varken sonra o hale gelmiş hatta ömer bir resimde defne nin odasına bakarken ondaki tuhaflığı farkedip kaşlarını çatmış gibi bakıyor.
41.bölümde ömer defne ye geldiğinde kapı önüne defne seslendiğinde dönüp bir an bakakalıyor ve gülümsüyor 30.bölümde çarpıştıkları sahnede ki saç şekli ile aynı defne nin saçları defne için en büyük sürpriz ömerin onu ilk tanıştıkları an beynine kazıdığını öğrenmesi olacak sanırım.
ömer hiçbir zaman kendiini sınırsız açmıyor ne defneye ne etrafındakilere fakat ilerleyen zamanlarda biri daha söylemişti defne için oluşturduğu özel bir oda çıkacak meydana çizdiği portresi ve resimler gibi ona ait eşyalar herkesi şaşırtacak bu aşkın derinliği ile sırdan sebep kapalı kutu olmaya devam ediyor her ne kadar bir sır olduğunu bilip bunu kabullensede hayatının bir köşesinde çözene kadar da açmıyacak kendini diye bir tahminde bulunayım
selim galo gidiyormuş ta deniz ne olacak neriman resimlerde sude ye ters ters bakıyor onun karıştırdığı olaylar nerimana yol su elektrik olarak geri dönüyor tabi.
şu necmi bir kez olsun ne olur herkesi bi şaşırtsa da adam gibi bir etkisi olsa şu sır olayda 1 yıldır tek yaptığı karısını terketmek oda kendi de dahil kimseye yaramadı neriman herşeyi ona da anlatıyordu şimdi gizli hallediyor.selma