Kiralık Aşk - merhaba nakkaş, beni şu anda liseye öğrenci olarak

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
merhaba nakkaş,
beni şu anda liseye öğrenci olarak ışınlasalar 10 emir gibi bunları yapın bunları yapmayın diye öğüt verenleri dinlemezdim. bana ve benim gibilere seminer verecek olsaydın öncelikle bir zamanlar senin de benim geçtiğin yollardan geçtiğini, başarı elde etmenin kolay olmadığını yani bana benzer olduğunu bilmek isterim. bunu anladıktan sonra bir sonraki aşama çarpıp büyülemeli. bu kısımda anlatacağın hikaye çok önemli. bu yüzden bunu sana bırakıyorum ama içinde mutlaka mitoloji, aşk, mücadele, zafer gibi temalar olursa kendileriyle özdeştirmeleri ve bir sonraki aşamada yapacağın mesaj verme kolaylaşır. istediğin kıvama gelen kitleye artık güzellikleri sıralayabilirsin.

" sevgili 16 yaşındaki halim" anne, babaya her zaman karşı çıkılmaz, arkadaşlarından önce senin her zaman ve her koşulda iyiliğini isteyecek olanlar onlar. aşık olacağın kişiyi seçemeyebilirsin
ama kimlerle arkadaşlık edeceğine çok dikkat et. insanların yeteneklerinin ya da zekalarının üstün olmaları kişiliklerinin de gelişmiş ve olgun olduğu anlamına gelmez. her parıldayan şeyi yıldız sanma. bil, anlayamıyorsan tecrübe et ve ben yaptım de asla pişman olma. arkadaşlarınla her yere git ama asla kontrolünü kaybetme. yanlış bulduğun şeye karşı seni zorlayanlara "hayır" demeyi bil. buna kırılıyorlarsa sana saygı duymuyorlardır. arkadaşlarını iyi seç 2. kere söylüyorum farkındayım çünkü seni güzelliklere de kötü ve zararlı şeylere de götürecekler onlar. ilgi alanlarına göre farklı arkadaş grupları oluştur. lise demek çıkarsız sosyallik demek. tartışma grupların mutlaka olsun. gerekirse internetten felsefe grupları bul tartışmalara katıl. internet diye bir mucizeye sahipsin kendini geliştirmek için kullan. metallica load'da bir şarkıda anlamadığın yerde ne söylüyor diye o izbe pasaja gidip şarkı sözü satın aldığını unutma.. öğrenebildiğin kadar çok yabancı dil öğren. internet var. sonra zamanın olsa enerjin olmuyor.
günlük tutmayı sakın bırakma
yakın ve uzak gelecek için hedefler koy kendine ki emeklerin boşa gitmesin.
hedef belirlerken de kendini çok iyi tanıman gerek. sırf çalışmadan yapabiliyorsun diye bölüm seçerken kolaya kaçma. mesleklerin iş olanaklarını ve bunun senin karakterinle uygunluğunu iyi değerlendir. üniversite sınavı zekayı değil senin ne kadar istikrarlı ve dayanaklı olduğunu ölçüyor. dünya vatandaşı ol. herşeyi bilemezsin belki ama çoğu şeyi öğrenebilirsin. öğrendiğin bilgilerin sorumluluğunu taşıyarak yardımsever, dürüst, hoşgörülü ve iyi insan olmak dünyanın her yerinde doğru insan olmaktır.

sevgilerimle

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.