Kiralık Aşk - simdi bu bolumde gorduklerimizi bir analiz edelim: vuslattan

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
simdi bu bolumde gorduklerimizi bir analiz edelim:
vuslattan baslayalim - tensel vuslata eristiklerinden emin olmadigim kadar, ruhsal vuslata eristiklerinden de eminim. :-) omer devrilmis masayi, aglamaktan gozleri sismis defneyi (ve 10 yildir gormedigi ve surekli aradigi carsamba cadisini) gordugu an tamamen teslim oldu. bundan boyle bence bir ayrilik olmaz, olamaz.
fikret gallo'ya gelelim. hadi simirgu omere vermis diye inandik, ama omeri hatirlamiyor. bu durumda acaba niye geldi - ustelik te omere ask tavirlariyla.
omer onu hatirliyor biryerlerden (ilk gorusmede onu tanidi) ama ilginc bir sekilde onun simurgu veren kiz oldugunu hatirlamiyor.. veya hatirlamak istemiyor.
ve sinyallar. fikret gallo sirkete geldi ve omerin koltuguna kuruldi. benimdir edasiyla. ancak omer onu kaldirdi ve bir daha oraya oturtmadi. defne'yi ise kendi elleriyle koltuguna oturttu - yani koltuk da ben de seninim.
gallo kendi simurg `sirri`'ni soylemek istediginde omer soyletmedi, bence defne de sirrini soylemek istediginde omer engelleyecek veya dinler ve hicbir tepki vermez (en azindan o an icin). sonra artik defne ile birlikte veya yalniz butun oyuncularin payina dusen cezalari dagitir (umarim !!! :-))
bolum basindaki dugun sahnesi 1 nisan sakasi ve (umarim sezon finali) finalin iyi olacagini gostermek icindi diye dusunuyorum.
omer defneye her is icin danisir, onun icin defne kiz istemek icin anneannem dedenin gelmesini istiyor dediginde omerin biraz mizmizlanma disinda yapabilecegi bir sey yok (bunu anneanne ve dede de gayet guzel biliyorlar ve kullanacaklar :-) hele turkan omeri kesinlikle ikna eder :-)), dolayisiyla hulusi ile omerin barismasi kacinilmazdir. tabii bu durumda nerimanin ana oyun kuruculugu daha da acik bir sekilde meydana cikar.
koray'in davranislarindan (defnenin resmini depoya kaldirtmasi) ve sozlerinden ilk basta rahatsiz oldum, ama farkli bir defne gelecek sinyali olarak gorursek (insallah oyledir!) o zaman umutlanalim.
necmi bu bolumde hic yoktu (is gezisinde :-)) - insallah kacmistir, ve nerimana `kosku hulusiye iade etmedigin taktirde beni unut, seni bosarim` bir mesaj gonderse fena olmaz :-)
sinan ve yasemin - iyi tarafi sectiler (tabii ki defne'nin tarafi)
deniz ve sude ayni kotu taraftadirlar.
fikret gallo'ya bir mucize lazim :-), iso da mucizesini bekliyor :-) bir bakalim
hulusi&turkan baharin gelisinden en fazla nasiplendiler, mutluluklari daim olsun :-) torunlarinin cocuklarini buyutsunler insallah :-)
ben dilek c

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.