Kiralık Aşk - günaydınlar, dün akşamki bölüm güzeldi. dikkat çeken

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
günaydınlar,
dün akşamki bölüm güzeldi. dikkat çeken taraflar;
1 galo yüzde konuşturmayan ömer çok güzel olmuş. ben bu saatten sonra galo nun geleceği olmadığından eminim. simurgu öğrense de bir şey değişmez. sadece minnet duygusunu göstermek için bir iyilik, jest vs gelir.
2 koray ı sözlerinde "eski eşyalar ve insanlar" dan kastı çerçeveletirmiş simurg arması. artık bu eşyaya yüklenen aşırı anlam bitmeli ve önemini yitirmeli.
3 defne nin de koray ile konuşurken sinirlenip "gitsin artık, çok kaldı zaten " dediği de fikret galo. biraz da seyirciye gönderme olmuş:)
4 haziran daki düğün ömer+defne ve sinan+yasemin düğünü. sinan "hemen evlenebilirim" diyor. bunun sezon finali mi yoksa final mi olacağını göreceğiz.
5 başka bir takımı tutsam da beşiktaş slogan sahnesini çok beğendim.
6 şükrü nün hasta ve izinli iken kapıda olmasını görmezden geldim:)
7 defne nin sıkışmışlığını, çaresizliğini gerçekten içimde hissettim. elçin e bravo o da güzel oynamış. genelde ağlama sahnelerinde çok başarılı bulmazdım. ama dünkü bölümde ben de onunla birlikte ağladım.

vuslat da beklediğim kadar oldu. yeter zaten. yalnız bakalım gerçek mi? malum hayaller ve rüyaları gerçek sanmışlıklarımız var:)

biraz karışık yazdım ama siz anladınız beni, ;)
sevgi ve aşk ile kalın
zeynepnil

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.